Χαμός στην Θεσσαλονίκη! Άγρια επεισόδια στην πορεία για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
df72c25fb0ddedae01e40b54cded396b_XL

Επεισόδια σημειώθηκαν στην πορεία για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα στη Θεσσαλονίκη 

Ένταση επικράτησε πριν από λίγο έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, μεταξύ διαδηλωτών που πραγματοποιούσαν πορεία στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα και αστυνομικών των ΜΑΤ.

Σύμφωνα με το thestival.gr η ένταση ξεκίνησε όταν έφτασε η πορεία στο σημείο από όπου και ξεκίνησε, δηλαδή έξω από το δικαστικό μέγαρο της πόλης.

Μερίδα διαδηλωτών θέλησε να ξανακατευθυνθεί προς το κέντρο της πόλης, ωστόσο η αστυνομία δεν τους το επέτρεψε. Επικράτησε ένταση με τους αστυνομικούς των ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών και κρότου λάμψης.

Οι διαδηλωτές απάντησαν πετώντας πέτρες προς τα ΜΑΤ. Η ατμόσφαιρα στην περιοχή των δικαστηρίων αυτή την ώρα είναι αποπνικτική

 

Στη διαδήλωση συμμετέχουν μέλη της η Ομοσπονδίας Πατριωτικών & Ορθοδόξων Σωματείων και του Παρατηρητήριου για τα δικαιώματα των Ελλήνων της Β. Ηπείρου.

Οι διαδηλωτές κρατούσαν ελληνικές σημαίες και φωνάζουν συνθήματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος Κωνσταντίνος Κάτσίφας έπεσε νεκρός σε ανταλλαγή πυροβολισμών με Αλβανούς αστυνομικούς ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, στους Βουλιαράτες.

katsi_in1katsi_in2

Πηγή: thestival.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Οταν ζεις στο ψευτικο Ρωμέικο που ελεγε προφητικα κι ο πατροΚοσμας ολα να τα περιμενεις…χωροφυλακες του ανθελληνικου ελλαδικου κρατιδιου…αποτελεσμα της “μεγαλοθυμιας” των Μεγαλων Δυναμεων κι ενος ημιτελους κι ανολοκληρωτου ’21…Β.Ηπειρος απ εξω,οπως και Πελαγονια,ανατολικη Ρωμυλια κι ανατολικη Θρακη…Ιμβρος και Τενεδος…η Κυπρος αναπηρη…ειπαμε:χωροφυλακες του ψευτικου ρωμέικου που θα καταλυθει,γιατι ειναι ψευτικο…γραικυλοι της ξενοκρατιας…ελλαδισμος και γραικυλισμος του κρατους των Αθηνων…ευνοουμενοι της Μασονιας και των Ξενων Πρέσβεων…”σπορά της Εβραιουργιάς” και Τουρκοσποροι που εγραφε κλαιγοντας ο Μακρυγιαννης…αυτοι μας κυβερνουν…κι οι χωροφυλακες του Μαξιμου…”ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ” Ίων Δραγουμης

  2. Μην ξεχναται οι μπατσοι που εκπαιδευσαναι τα αλβανικα κατακαθια που εκτελεσανε το παληκαρι εχουν εκπαιδευτοι απο ελληνες και καλα……. αστυνομικους στιν Ελλαδα δηλαδη τους εκπαιδευουναι για να μας σκωτωνουνε… Πρεπει ναστε πολυ περηφανοι για το επιτευμα σας μπραβο ανθελληναρια ευγε χτυπατε κανενα πατριωτη κανενα παιδακι με σημαια τωρα μεχρι να σας παρει η μπαλα μια ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΣΑΣ μετα τομαρια…………………………….

  3. Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ——- ΕΛΛΑΣ——- ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ…….ΑΠΛΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΟΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ?????? ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙς ΝΑ ΦΑς ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ……. ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΒΑΡΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΤΟΥς ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ Κ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣΙ ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΥς ΑΝΑΡΧΟΙΚΟΥς ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙς ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑς ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩς ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΛΟΤΩΦ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕς ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ???? ….ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΧΜΕΡ

  4. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΤΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ, ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΠΟΙΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ;
    KAI ME ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟIΩΝ;

  5. Πάλι τα ίδια οι ένστολοι δημόσιοι κατά Ελλήνων πατριωτών.Από εδώ και στο εξής συγκεντρώσεις μόνο με καραμπίνες.Οι άλλες κλάνες δημόσιοι του στρατού για πόλεμο και μάχη ούτε κουβέντα,μόνο τα αναδρομικά να πέσουν και σίγουρος μισθός.Δεν κάνουμε για τίποτα κοκοκο είμαστε όλα τα ελληνάκια

Comments are closed.