Χαμός στην Μύκονο: Άραβες διοργανώνουν ολονύχτια οργιά επάνω σε κότερα για 35.000 ευρώ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Δύο πασίγνωστες influencers προσφέρουν σεξ σε κότερα στη Μύκονο για 35.000

Tα δύο μοντέλα φέρεται να συναντήθηκαν με Αιγύπτιους επιχειρηματίες, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από τα κάλλη τους και τους έκαναν πρόταση για ένα ερωτικό πάρτι.

Ραντεβού στη Μύκονο κάθε 15 μέρες θα έχουν δύο πασίγνωστες Ελληνίδες προκειμένου να αυξήσουν κατά πολλά μηδενικά τον τραπεζικό λογαριασμό τους.

Η… επαφή ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν τα δύο καλλίγραμμα μοντέλα βρέθηκαν στο Νησί των Ανέμων για μεγάλο πάρτι, για το οποίο πληρώθηκαν! Εκεί υπήρχαν καλεσμένοι Άραβες και Αιγύπτιοι, οι οποίοι -ως γνωστόν- όχι μόνο επιλέγουν τη Μύκονο για τις διακοπές τους, αλλά έχουν ήδη προχωρήσει και σε επενδύσεις με επιθετικές κινήσεις στην εστίαση, εξαγοράζοντας εμβληματικά εστιατόρια!

mykonos vyzites 1

Η συμφωνία

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΟΝ time», τα δύο μοντέλα συναντήθηκαν με Αιγύπτιους επιχειρηματίες, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από τα κάλλη τους και τους έκαναν πρόταση για ένα ερωτικό πάρτι έναντι 35.000 ευρώ. Το ποσό των 25.000 πρόσφεραν στη μία από τις δύο καλλονές, καθώς είναι από τα πιο γνωστά μοντέλα και influencer, με το κασέ της να ανεβαίνει συνεχώς τα τελευταία χρόνια, ενώ το δεύτερο μοντέλο «έκλεισε» τη… δουλειά στα 10.000 ευρώ. Η πρόταση έγινε δεκτή και ακολούθησε το… πάρτι, το οποίο έγινε σε πολυτελέστατο σκάφος.

Το πριβέ πάρτι ξεκίνησε, φυσικά, με εκλεκτά εδέσματα, άφθονη πανάκριβη σαμπάνια και πολύ χορό, μέχρι να ακολουθήσουν τα ερωτικά παιχνίδια! Όταν τα κορίτσια ολοκλήρωσαν τις «υπηρεσίες» τους, ανανέωσαν το ραντεβού τους, αφού ο Αιγύπτιος με την παρέα του τους ζήτησε να βρίσκονται κάθε δεκαπέντε μέρες μέχρι το τέλος Αυγούστου και φυσικά με το αζημίωτο!

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που μοντέλα κάνουν «παρέα» σε Αιγύπτιους και Άραβες κροίσους, οι οποίοι καταφτάνουν κάθε καλοκαίρι στη Μύκονο είτε με τα σκάφη τους είτε διαμένουν σε πολυτελείς βίλες, αναζητώντας την παρέα Ελληνίδων αλλά και ξένων καλλονών. Ωστόσο, αυτή τη φορά η πολύ γνωστή καλλονή τούς «τρέλανε», με αποτέλεσμα να θέλουν να την «κλείσουν» -παρέα με τη δεύτερη- για όλο το καλοκαίρι.

Και η Ελληνίδα καλλονή στο Ντουμπάι

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την Ελληνίδα ξανθία καλλονή τους τελευταίους μήνες να έχει κάνει πολλά ταξίδια στο Ντουμπάι, όπου κι εκεί προσφέρει συντροφιά σε μεγαλοεπιχειρηματίες έναντι αδράς αμοιβής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ολοι η μαφιοζοι απο την τουρκια,αραβικες χωρες,αλβανια εχουνε ερθει στην ελλαδα μαυρο χρημα απο εμποριο γυναικων,κοκαινη,εμποριο οπλων.
    Φυγανε απο την τουρκια που τους κυνηγουσε και ηρθανε στην ελλαδα και ετσι βγαλανε την τουρκια απο την
    γκρι λιστα.

    1. ευτυχως ομως στην Ελλαδα οι ελληνες κροισοι βγαζουν καθαρο χρημα απο νομιμες δουλειες

  2. Καλα κανουν και μπραβο τους.Οι ελληνες εργοδοτες θελουν να πηδανε τις υπαλληλους τους τσαμπα γιατι τις δινουν δουλεια.
    Αυτοι ειμαστε!!!!

  3. αληθεια…αυτες δεν πανε μεσα γι αυτα τα κερδη ? Τα δηλωνουν ? Η μονο κυνηγαμε τις γιαγιαδες που πλεκουν καμμια καλτσα ,να βγαλουν κατι να ζησουν ?

  4. και εμείς παίρνουμε μέρος όχι μόνο σε ολονύκτια όργια …αλλά 24/7 – 365 μέρες το χρόνο …μας πηδ@ε1 ο κούλης και η παρέα του , έχουμε νταβατζή και του δίνουμε το 80% των αποδοχών

  5. Τούς έπεσε τό λαχείο τούς ξεβρακωτους με τά σανδάλια πού βρέθηκε πετρέλαιο στην έρημο καί επιδίδονται στην ακολασία σκορπώντας τά πετροδολλάρια στις πουτ@νες, μήπως καί ξέρουν νά κάνουν τίποτα άλλο οι χιμπατζήδες.

  6. Με φπα η χωρις οι υπηρεσιες; Η απολυτη ξεφτιλα για τις ινφλουενσερ και το σκυλολοι που τις ακολουθει.

  7. από τα σύννεφα… είναι δυνατόν βιζυτούδες της πλάκας να έχουν τέτοιο κασέ ??? δυχίλιαρο και πολύ

  8. Το ηφαίστειο της Θήρας πρέπει να σκάσει και να πνίξει τα μπρδέλο-νησα για να καθαρίσει ο τόπος.

Leave a Response