Χαμός στην τουρκική κυβέρνηση λόγω του μαφιόζου Πεκέρ

Κοινοποίηση:
Πεκέρ

Έντονο εκνευρισμό προκαλεί στην κυβέρνηση Ερντογάν η σειρά αποκαλυπτικών βίντεο που μεταδίδει μέσω YouTube ο γνωστός και καταζητούμενος στην Τουρκία Νονός Σενάντ Πεκέρ.
Ο Πεκέρ έχει βάλει στο κάδρο πρώτα τον υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Ο Πεκέρ τα τελευταία χρόνια διέφευγε στο Μαυροβούνιο. Όταν όμως με εντολή Σοϊλού ζητήθηκε μέσω INTERPOL η έκδοσή του άρχισε ανελέητο κυνηγητό.

Και ακολούθησαν τα βίντεο που εμπλέκουν μέχρι στιγμής τους υπουργούς του Ερντογάν ακόμη και σε διακίνηση ναρκωτικών. Όταν κατηγόρησε το γιο του πρώην πρωθυπουργού για δημιουργία νεου δρομολογίου για εμπόριο κοκαΐνης, ο Μπιναλί Γιλντιρίμ αναγκάστηκε να κάνει διάψευση.

Εχθές το βράδυ ο υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού σε τρίωρη συνέντευξη σε τουρκική τηλεοπτικό δίκτυο απάντησε στις επιθέσεις του Πεκέρ, λέγοντας ότι πρόκειται για κενές συκοφαντίες που στόχο έχουν την χώρα και τον Ερντογάν.

Πέρα από την υπόθεση Πεκέρ για τον πρόεδρο Ερντογάν πονοκέφαλο αποτελεί και η κατάσταση στην οικονομία, καθώς μετά τον κεντρικό τραπεζίτη Νατζι Αγμπάλ σήμερα καρατόμησε και τον υποδιοικητή της Κεντρικής Τράπεζας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.