Χαμός στον αέρα! Ο καθηγητής Ζουγανέλης αμφισβητεί τα εμβόλια

Κοινοποίηση:
zouganelis

Χαμός επικράτησε στον «αέρα» του ΑΝΤ1 με καλεσμένους επιστήμονες στην Ελλάδα και τον «καθηγητή Δρ. Γεώργιο Ζουγανέλη» από την Ιαπωνία. Ο κ. Ζουγανέλης υποστήριξε πως τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή, είναι πειραματικά και δεν έχει αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα τους, προτρέποντας τους ανεμβολίαστους να μην κάνουν το εμβόλιο και αμφισβητώντας την επιστημονική κοινότητα σε όλον τον πλανήτη.

Του απάντησε η κ. Γεωργία Γκιούλα, αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιατρικής Μικροβιολογίας ΑΠΘ, λέγοντας «παλεύουμε με έναν ιό, με την μετάλλαξη Δέλτα. Υπάρχουν εμβόλια που έχει αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα τους εναντίον της παραλλαγής. Το μήνυμα, λοιπόν, προς όλους είναι να εμβολιαστούμε και να προστατευθούμε».

Ακολούθησε έντονος διάλογος του κ. Ζουγανέλη με τους παρουσιαστές της εκπομπής, αλλά και με τους καλεσμένους επιστήμονες, προς τους οποίους ήταν εριστικός, ενώ αποκάλεσε «ψεύτη» τον καθηγητή Γενετικής, Κώστα Τριανταφυλλίδη, προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ,ΟΠΩΣ Ο ΒΟΒΟΛΗΣ,Ο ΓΑΚΗΣ Ο ΦΑΡΣΑΛΙΝΟΣ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Κ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ .ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  2. Οι μπολιασμένοι σιγα σιγα δαιμονιζονται απο τα εκτρωμενα έμβρυα και δεν αντέχουν να ακούν την αλήθεια καθώς κανένας δαίμονας δεν την αντέχει.

  3. Ζουγανελης ΗΡΩΑΣ του 2021, οι αλλοι ειναι οι ρουφΙΑΝΟΙ ΤΟΥ 2021…..
    ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΛΙΓΟΙ, ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ φλυφανε της πατουσες των τουρκαλαδων αφεντων τους,

  4. “Διδακτορικό στην περιαυτολογία – Dr. Georgios Zouganelis – Δρ. Γεώργιος Ζουγανέλης. Ο κος. Ζουγανέλης είναι σίγουρα ειδικός σε κάτι. Να περιαυτολογεί. Αποκαλεί τον εαυτό του “Καθηγητή”, “(δι)επιστήμων”, ειδικό σε 180 διαφορετικά πράγματα και πολλά άλλα.
    Σύμφωνα με την περιγραφή αυτή ο κος Ζουγανέλης έχει τους παρακάτω ακαδημαικούς τίτλους:
    Πτυχίο Φυσικού από κάποιο πανεπιστήμιο
    Master of Science στην Φυσική
    Master of Science σαν Ηλεκτρολόγος μηχανικός (με ειδικότητα τα ραδιοκύματα και σχεδιασμό μικροτσίπ very large scale integration)
    Διδακτορικό πτυχίο στη Φυσική χωρίς βέβαια να αναφέρει από ποια πανεπιστήμια…

    από σχόλιο στο ίντερνετ για τον “καθηγητή” το 2013….
    Παρεμπιπτόντως, στην Ιαπωνία που λέει ότι μένει έχει εμβολιαστεί το 77,8 % του πληθυσμού (97,7 εκατ) με τις δύο δόσεις σύμφωνα με τα στοιχεία στις 9 Δεκεμβρίου 2021.

    1. Σου αρέσει μόνο η Παγώνη κι ο Βασιλακόπουλος;

      1. Ακούει και σαρηγιάννη που εξετάζει τα …λύματα τον Νοέμβριο και υπολογίζει τα κρούσματα για τα Χριστούγεννα! Και συστήνει εμβόλια, αυτός που είναι καθηγητής …Μηχανικής! Ακούει και τον …πλαστικό χειρούργο εξαδάκτυλο που συστήνει και αυτός ….εμβόλια τα οποία τούτος τα βρήκε και …ασφαλή! Πόσα παίρνουν στην επιτροπή δεν λένε, γιατί άραγε;

  5. Το μονο που υπαρχει ειναι ενα βιολογικο οπλο που χωρηγειτε ενδομυίκα.
    Ουτε ιος, ουτε οι μεταλλαξεις του, ουτε επομενος και η ADE.
    COVID η μονο αρωστεια που δεν εχει κλινικη διαγνωση, παρα μια σειρα απο συμπτωματα…

  6. Εντωμεταξύ, μπορεί να είναι σε κάποιο εξοχικό στο Σελιανίτικα Αχαϊας και να λέει Ιαπωνία

  7. ,Ξέρει ο ιατρός από το japan περισσότερα από τον Τσιορδα,Βασιλακόπουλο,Κοπροβελο,Παγώνη,Εισαγγελατο?

  8. Στην Ελλάδα το κράτος που έχουμε είναι ένα οργανωμένο σύστημα φανατισμένων και αχόρταγων ψευτών.

  9. Ο κ. Τριανταφυλλίδης, στο τέλος, απαντώντας στον κ. Ζουγανέλη για τα ADE, είπε ότι τα εμβόλια δεν προκαλούν ADE. Το φαινόμενο αυτό το έχουν αναδείξει ερευνητικές μελέτες, μπορεί να συμβεί, αλλά δεν ξέρουμε σε ποιο βαθμό. Εξάλλου, στα πρώτα εμπιστευτικά έγγραφα της pfizer, που άρχισε να βγάζει ο FDA μετά από πιέσεις επιστημόνων στις ΗΠΑ, στο ερώτημα αν τα εμβόλια προκαλούν αυτό το φαινόμενο η απάντηση από την pfizer ήταν: δεν γνωρίζουμε (ψάξτε το). Από έγκριτους ακαδημαϊκούς όπως ο κ. Τριανταφυλλίδης περιμένεις να ακούσεις την αλήθεια,δηλ. ότι δεν ξέρουμε, πιθανόν να υπάρχει ή κάτι τέτοιο και όχι κατηγορηματικά δεν προκαλούν το φαινόμενο ADE. Και μετά βγάζουμε γραφικό τον Ζουγανέλη ή όποιον άλλο προσπαθεί να πει τα αυτονόητα.

  10. Δεν προέτρεψε κανενα ο άνρωπος. Εχει ενα πολυ καλο βιογραφικό.
    Ειχε συμφωνησει για μαθηματικη επιδημιολογία να μιλήσει και τον ρώτησαν αν τα εμβόλια είναι καλά.
    Η απάντηση ήταν συνθετη. Δεν προλαβαινε να μιλήσει και τον διέκοπταν.
    Ετσι μίλησε για το ΑDE, το οποιο δεν είναι θεωρητικό. Στην Ελλάδα μάλλον είναι…
    Εσείς ξέρετε τί είναι;

  11. Τον γνώριζα προσωπικά από την δεκαετία του 1980. Είναι διεγνωσμένος σχιζοφρενής από τότε, μάλιστα από την δεκαετία του 1990, που διεγνώστηκε η σχιζοφρένια του και η αναξέλεγκτη συμπεριφορά του, είχε απαγορευθεί η είσοδος του στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, όπως και στο πανεπιστήμιο του Cambridge UK, όπου προσπαθούσε να εισβάλει σε εργαστήρια. Μετά κατέφυγε στην Ιαπωνία όπου νυμφεύτηκε Γιαπωνέζα και έκτοτε … εμφανίζετε περιστασιακά σε κανάλια ως επιστήμων εξ Ιαπωνίας. Οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να ελέγχουν εκ των προτέρων τους καλεσμένους τους, γιατί ο Ζουγανέλης μπορεί να έχει την τρέλα του επιστήμονα εξ Ιαπωνίας, αλλά για το φιάσκο είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι οι δημοσιογράφοι.

  12. Η υποκρισία των ακαταδίωκτων φαίνεται από το ότι μιλάνε για αποστάσεις στο δρόμο και δεν μιλάνε για τον κακό χαμό που γίνεται στα γήπεδα, που δεν γίνεται κανένας έλεγχος σε χιλιάδες ανθρώπους που φωνάζουν συνθήματα και κανένας δεν φοράει μάσκα! Οπότε καλώς τους ξεφτίλησε ο καθηγητής, είχαν μάθει οι ακαταδίωκτοι να μην έχουν αντίλογο. Η παγώνη να έχει τον …πρωτοσάλτε και ο βασιλακόπουλος να λέει ότι το εμβόλιο καλύπτει τη μετάλλαξη Ο!!!!!!! οταν ο μπουρλά λέει ότι μπορεί να βγάλουν νέο εμβόλιο για την μετάλλαξη Ο!!!!!!!

    1. Ακόμα την αρχική ακίδα του ιού κωδικοποιούν τα εμβόλια. Ούτε καν την μετάλλαξη Άλφα,ούτε την Δέλτα.

  13. Ειναι και αυτος ψυχιατρικο περιστατικο …. Γεμισαμε απο τετοιους.
    Και πεσε πως εχει δικιο. Ποιος του ζητησε να ανακατευτει? Εχει ευθυνη για οτι λεει??

    1. Οι ακαταδιωκτοι έχουν την ευθύνη για ότι λένε; Εσύ άκου τον πλαστικό χειρουργό την παθολόγο την συνδικαλιστρια και όλη την σάρα και την μάρα που αυτοαποκαλουνται ειδικοί.

    2. Άντε ρε σταματήστε,οποίος έχει αντίθετη γνώμη είναι σχιζοφρενής….

Comments are closed.