Χαμός στο Power of Love: «Το παιδί είναι χαζό» – «Κρύβουμε τις μαλ…ίες σου, κοτζάμ μαντράχαλος»

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης (15484)

Η συζήτηση μεταξύ των αντρών είχε έντονη φόρτιση μετά την αποκάλυψη της μυστικής σχέσης του Δήμου με την Αντριάνα. Στην γωνία του δωματίου, οι συμπαίκτες του στρίμωξαν τον Νίκο Πελετιέ, έπειτα από τις χθεσινές αποκαλύψεις στο επεισοδιακό gala του Power of Love, που άλλαξε τα δεδομένα.

 

Η Νίκη αποκάλυψε ότι ο Δήμος και η Αντριάνα είχαν σχέση πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι, ενώ στο προσκήνιο ήρθε και η Σωτηρία, η οποία φέρεται να είχε συνάντηση με τον Νίκο σε ξενοδοχείο, κρυφά από τους υπόλοιπους.

Οι συζητήσεις στο σπίτι μετά τις ανατροπές αυτές έγιναν πολύ έντονες, με τον Δήμο και τον Γιώργο να επικρίνουν τον Κύπριο συμπαίκτη τους για τη στάση του και για το γεγονός ότι επιβεβαίωσε τις κατηγορίες της Νίκης εναντίον τους.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταλάβει αν το έκανε εσκεμμένα ή κατά λάθος, γιατί όπως έχω πει επανειλημμένα, το παιδί είναι χαζό. Μπορεί να το έκανε και από αφέλεια. Η Σωτηρία το πήρε πιο πατριωτικά και το άνοιξε τόσο πολύ το θέμα», είπε στο προσωπικό του cue στο Power of Love ο Γιώργος Κόρκας.

«Δεν τον έχω για τόσο έξυπνο τον Πελετιέ, που αποστηθίζει πράγματα για να τα πει on camera ή στο πλατό. Δυστυχώς, δεν τον έχω για έξυπνο», συμπλήρωσε αμέσως μετά ο νεαρός παίκτης.
«Σε έχουμε εδώ πέρα, σε έχουμε αγκαλιάσει μια χαρά, σε υποστηρίζουμε στις ψηφοφορίες, κρύβουμε τις μ@λ@κίες σου… γιατί πας να κάνεις πισώπλατη μαχαιριά στον Δήμο; Οργάνωσες με τη Νίκη ομαδική επίθεση στον Δήμο; Εμείς απλώς κάνουμε παρέα, δεν είμαστε στρατόπεδα. Κάτι τέτοια εξυπνοπούλια εγώ τα πιάνω από τη μύτη», ανέφερε στη συνέχεια ο Γιώργος στον Νίκο, στην κουβέντα που άνοιξε με τα υπόλοιπα αγόρια του Power of Love.
Όταν ο Κύπριος παίκτης απευθύνθηκε στον Δήμο, λέγοντάς του πως αυτά που κάνει δεν τα κάνουν οι άντρες, εκείνος του απάντησε φανερά εκνευρισμένος: «Ανάλαβε μια φορά τις ευθύνες σου ρε, κοτζάμ μαντράχαλος! Ευθυνόφοβος είναι!».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ποδοσφαιρο κ ρεαλιτι τιβι ειναι η πολιτικη των κατοικιδιων του τακουλα… άλλα 100 χρονια θα σας κοροιδευει……γιατι μπορει… η οικογενεια α.ε. εχει κ συνεχεια….

Comments are closed.