Χανιά: Ένταση έξω από τα δικαστήρια – Συγγενείς της 40χρονης προπηλάκισαν τον εν διαστάσει σύζυγό της που κατηγορείται για ξυλοδαρμό

Κοινοποίηση:
dikastirio

Φωνές και προπηλακισμοί σημειώθηκαν στα δικαστήρια Χανίων, λίγο πριν την έναρξη της δίκης στο Αυτόφωρο, με κατηγορούμενο 39χρονο άνδρα για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου του, στον Αποκόρωνα Χανίων.

Οι συγγενείς της 40χρονης, που κατήγγειλε τον εν διάστασει σύζυγό της για ξυλοδαρμό, εξύβριση και απειλές, λίγο πριν την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, καταφέρθηκαν λεκτικά εναντίον του φερόμενου ως δράστη στο προαύλιο του δικαστικού μεγάρου.

Οι συγγενείς εξέφρασαν την οργή τους για το συμβάν, φωνάζοντάς του: «Είσαι άντρα εσύ, ε;», «Σε ταΐσαμε, σε ποτίσαμε, σε κοιμίσαμε», «Mόνο με γυναίκες τα βάζουνε, δεν έχουν τη δύναμη να τα βάλουν με αρσενικά».

Η 40χρονη, μητέρα και ενός παιδιού με τον 39χρονο κατηγορούμενο, προσήλθε στην αίθουσα με δεμένο με επίδεσμο το δεξί χέρι.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο εν διαστάσει σύζυγός της είναι ενδοοικογενειακή βία, απειλή και εξύβριση σε βάρος του θύματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response