Χαρδαλιάς: «Να μην γίνουμε Ιταλία» – Όλα τα μέτρα πάνω στο τραπέζι!

Κοινοποίηση:
Χαρδαλιάς

Καλούμε όσους δείχνουν «αντικοινωνική συμπεριφορά» να ακολουθούν τα μέτρα της κυβέρνησης για να μην «γίνουμε Ιταλία», είπε σε δραματικό τόνο ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά την ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα για τη διασπορά του κορωνοϊού στη χώρα.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ενημέρωσε ότι δύο πτήσεις με Έλληνες που ήθελαν να επαναπατριστούν φτάνουν από την Ισπανία και την Πολωνία σήμερα, ενώ ένα ακόμα πλοίο αναμένεται από την Ανκόνα αύριο Κυριακή.

«Τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Οι επόμενες εβδομάδες είναι απόλυτος κρίσιμες και αυτό πρέπει να είναι στο μυαλό όλων μας. Εχουμε λάβει εγκαίρως μέτρα ώστε να μην γίνουμε Ιταλία. Είναι στο χέρι όλων μας να δείξουμε τη μέγιστη υπευθυνότητα», σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Για να «ταρακουνήσει» παραπάνω τους πολίτες, ανέφερε πως η Ιταλία πριν 24 μέρες είχε περίπου τα κρούσματα και τους νεκρούς που έχουμε εμείς σήμερα.

«Τι αξία έχει να φύγουμε για να πάμε στις παραλίες; Τι αξία έχει να φύγουμε από τόπο μας για να πάμε στα χωριά μας και τα εξοχικά μας. Αν έχουμε απόλυτη διασπορά και στην επαρχία τι θα γίνει. Εγώ στεναχωριέμαι για αυτήν την ανθρώπινη ανοησία», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση που του έγινε από δημοσιογράφο, αν η κυβέρνηση θα κλιμακώσει τα μέτρα, ο υφυπουργός απάντησε με νόημα ότι: «Όλα τα μέτρα είναι πάνω στο τραπέζι, όλα τα μέτρα είναι μπροστά μας».

Πρόσθεσε ακόμα ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός βάζουν πάνω από όλα την ανθρώπινη ζωή και θα πάρουν ό, τι μέτρα χρειαστεί για να σταματήσουν τη διασπορά του ιού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: