Χαρδαλιάς για την τεράστια πυρκαγια στο Σχίνο: “Κάηκαν 20.000 στρέμματα – Θα έχουμε δύσκολη βραδιά”

Κοινοποίηση:
χαρδαλιας

Από ελαιώνα ξεκίνησε η μεγάλη φωτιά που καίει από το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή Σχίνο Κορινθίας σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την έκτακτη ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία.

Ο κ. Χαρδαλιάς ενημέρωσε την κοινότητα για το επιχειρησιακό κομμάτι της κατάσβεσης ενώ σημείωσε πως όλα τα διαθέσιμα μέσα εναέριας πυρόσβεσης έπεσαν στη «μάχη» κατά της μεγάλης πυρκαγιάς.
«Το ανακριτικό κάνει τη δουλειά και πολύ σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα» είπε ο υφυπουργός και υπογράμμισε πως: «Θα είναι μια δύσκολη βραδιά. Δίνουμε μάχη σε δύσκολες συνθήκες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Και δεν εχεις παραιτηθει ακομα ρε φιλε ? Για διαπιστωσεις σε φεραμε ?

  2. Άντε πνίξουν βρε μαλακοπιτουρα που δίνεις και μάχες!! Σκουλήκι!! Παράσιτο της κοινωνίας!! ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΕΕΕ !! Στον έξ’ απο δω κι εσύ κι όλος ο βρωμερός συρφετός σας!! Έχετε καταστρέψει μια ολόκληρη χώρα και δε βρέθηκε ΕΝΑΣ να σας τιναξει τα μυαλά στον αέρα να ησυχάσει ο κοσμακης που τον έχετε κάνει προβατο και τον πάτε για σφαγή!!! Φοβού την ώρα και τη στιγμή καθίκι Χαρδαλιά!! Ου να μου χαθείς κοπρόσκυλο!! (Ζητώ συγγνώμη από τους αδεσποτους σκύλους-φιλους που κάποιοι τους αποκαλούν κοπρους)

  3. τι εννοείτε ότι είναι ακόμα στην θέση του ο συριζαίος παρδαλιάς και δεν έχει απολυθεί ως άχρηστος και ανίκανος ;

Comments are closed.