Χειροπέδες σε 44χρονο που προσπάθησε να θωπεύσει υπάλληλο καταστήματος

Κοινοποίηση:
xeiro

Ένας 44χρονος συνελήφθη για υπόθεση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 34χρονης υπαλλήλου καταστήματος καφέ, καθώς προσπάθησε να τη θωπεύσει.

Συνελήφθη από πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, ο 44χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες (04-06-2024) σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της πόλης, ο συλληφθείς αποπειράθηκε με άσεμνες ενέργειες να προσβάλει βάναυσα την τιμή 34χρονης ημεδαπής υπαλλήλου.

Σημειώνεται ότι ο δράστης τόσο κατά τη σύλληψή του όσο και κατά την παραμονή του στο Τμήμα Ασφαλείας είχε εριστική και επιθετική συμπεριφορά διαταράσσοντας με αυτό τον τρόπο την λειτουργία της Υπηρεσίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μακρια απο: Γυναίκες, μιτουδες, σερβιτόρες, καθαρίστριες, γραμματείς, οχι σε λεωφορεία τραμ μετρο, γενικά όπου υπάρχουν γυναίκες υπάρχουν και οι μηνύσεις.
    Κοντά σε: Λοατκι, Γκέι, Το Νανο, το κάτι, το τζείσον, το αμφιδρομοκολέξ, το τραβέ.
    Σπίτι έχει pornhub, xhamster για τσοντούλα, striptango για ιντερνετο -τσοντο – χαβαλέ , charmcams για σουπερ live κάμερες πριβέ.
    Ειναι ο μόνος τρόπος να γλυτώσετε τα αυτόφωρα τις καταγγελίες, τις μηνύσεις, τις αγωγες τα τρεξίματα.
    Αμα είναι να κοιτάμε μόνο καθόμαστε και σπίτι δε χρειάζεται η καφετέρια.

Comments are closed.