Χιλιάδες Αμερικανοί ζητούν έρευνα κατά του Μπιλ Γκέιτς

Κοινοποίηση:
1

Σύμφωνα με Γαλλικά και Αμερικανικά ΜΜΕ χιλιάδες Αμερικανοί έχουν ζητήσει από τον Λευκό Οίκο να διεξάγει έρευνα για το  ίδρυμα Bill & Melinda Gates σχετικά με την εμπλοκή τους στον COVID-19.

Όπως αναφέρει η συγκεκριμένη επιτροπή που μαζεύει υπογραφές υπάρχουν διάφορα γεγονότα που προκαλούν εντύπωση και ερωτηματικά. Χαρακτηριστικά λένε ότι ενώ η πανδημία ξεκίνησε τον Δεκέμβριο λίγες μόλις εβδομάδες πριν στις 18 Οκτωβρίου 2019 υπό την χορηγία του ιδρύματος  Gates πραγματοποιήθηκε το event 201 που έκανε μια προσομοίωση πανδημίας από COVID-19 . Να σημειωθεί ότι ο Γκέιτς από το 2015 είχε συνομιλία αναφερόμενος σε επικίνδυνη πανδημία COVID-19 ενώ από το 2010 έχει δημιουργήσει ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό για την προώθηση διαφόρων εμβολίων.

Ωστόσο πολλά από τα εμβόλια που έχει προωθήσει σε υποανάπτυκτες χώρες έχουν δεχτεί καταγγελίες για σημαντικές παρενέργειες.

Πάντως η επιτροπή που μαζεύει υπογραφές για να κινηθεί έρευνα κατά του Gates μέχρι τις 10 Μαρτίου έχει μαζέψει 441.000 ενώ για να ασκηθεί δίωξη απαιτούνται μόλις 100.000.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟ ΗΓΕΤΗ , ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ……. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ …….. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ TWITTER , ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ……

  2. και χιλιάδες Έλληνες, πρέπει να ζητήσουν έρευνα, για την συνθήκη της Λωζάνης (και για το, ποιος έφταιξε) που, ενώ οι Τούρκοι, βίαια, έδιωξαν τους Έλληνες από κει, δεν ακυρώθηκε καμία συνθήκη και δεν εκδιώχθηκαν οι Πομάκοι της Θράκης, που πληρώνονται από την Τσέπη Ερντογάν.

    να σημειώσω πως, η Θρησκεία, δεν εξαγοράζεται, εάν ”επινοήσουμε” ότι, (θεωρούταν Χριστιανοί κάποτε) οι Πομάκοι και τους πλάγιασαν οι Τούρκοι.

  3. ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!! Πόλεμος μεταξύ μασονικών αδελφοτήτων .Τραμπ
    εναντίον Γκέιτς???Και τα πρόβατα
    τρώνε κουτοχορτο και υπογράφουν

  4. ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΟΣ ΤΕΞΑΝΟΥΣ , ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ

    1. Οι τεξανοί είναι όπως οι κρητικοί, με όπλα και έτσι….
      Αλλά τα όπλα που έχουν είναι 10 φορές καλύτερα από των κρητικών και δεν είναι βλαμένοι αριστεροί.

      1. Ένα – δυό – τρία δίκια τα έχεις….

      2. ΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΤΗΣ ΚΡΕΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΕΞΑΝΟΥΣ. ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ.

Comments are closed.