Χιλιάδες Ούγγροι πραγματοποιούν πορεία κατά του ΝΑΤΟ – «Να σταματήσουμε την πολεμική τρέλα» [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
oyggaria-nato

Χιλιάδες Ούγγροι ξεχύθηκαν σήμερα (1/6) στους δρόμους και πήραν μέρος στην Πορεία Ειρήνης στο κέντρο της Βουδαπέστης ενάντια στην εμπλοκή της Ουγγαρίας στον πόλεμο της Ουκρανίας και την πιθανότητα μίας νέα σύγκρουσης του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη.

 «Οι Ευρωπαίοι ηγέτες καίγονται από πολεμικό πυρετό. Αφού έστειλαν χρήματα, όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό, σχεδιάζουν ήδη στρατιωτική αποστολή στην Ουκρανία. Στην πραγματικότητα ο Γάλλος πρόεδρος θα ανοίξει μία συζήτηση για τη χρήση πυρηνικών όπλων.

Πρέπει να σταματήσουμε την πολεμική τρέλα», αναφέρει η δήλωση των διοργανωτών της πορείας του forum της Συμμαχίας Πολιτών.

Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές στη συγκέντρωση κρατούσαν εθνικές σημαίες και αφίσες υπέρ του κυβερνώντος κόμματος Fidesz.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Οι Χαζαροι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Αν δεν κάνουν πόλεμο θα χάσουν το παιχνίδι στην οικονομική ηγεμονία του πλανήτη. Αν κάνουν πόλεμο θα χάσουν από τα πυρηνικά χτυπήματα Ρωσίας και Κίνας. Για τον απλό κόσμο η πρώτη λύση του μη πολέμου είναι η καλύτερη. Αν αρχίσουν τα μανιτάρια των πυρηνικών θα καταστραφεί όλος ο πλανήτης. Άλλωστε οι Χαζαροι δεν έχουν το δικαιωμα να ληστεύουν όλο τον πλανήτη με την εκτύπωση των χρημάτων που κάνουν. Το παγκόσμιο χρέος ειναι αέρας κοπανιστός με εκτυπωμένα χρήματα που είναι απλώς χαρτιά

  2. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ. ΜΟΝΟ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΠΙΑ

Comments are closed.