Χολιγουντιανοί παράνομοι εραστές και αίτηση διαζυγίου

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Η αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η ηθοποιός Σάτον Φόστερ φαίνεται να επιβεβαιώνει την παράνομη σχέση της με τον Χιου Τζάκμαν και να αποκαλύπτει ότι εκείνη ήταν η «πέτρα του σκανδάλου» για το διαζύγιο του ηθοποιού.

Εγγραφα από το Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας της Νέας Υόρκης, που αποκαλύπτει η Page Six, δείχνουν ότι η 49χρονη σταρ του Μπρόντγουεϊ Φόστερ ζητάει διαζύγιο από τον επί 10 χρόνια σύζυγό της, σεναριογράφο της ταινίας «Ocean’s Eleven» Τεντ Γκρίφιθ. Μάλιστα, αντίθετα με ό,τι συμβαίνει συνήθως στα διαζύγια των διασήμων, η Φόστερ δεν χρεώνει τίποτα στον σύζυγό της, καθώς ζήτησε να εκδοθεί το διαζύγιο χωρίς υπαιτιότητα. Παραδέχεται, δηλαδή, ότι ο Γκρίφιθ δεν φταίει για το διαζύγιό τους.

Αυτός που φταίει, σύμφωνα με τις πηγές του δημοσιεύματος, είναι ο παράνομος έρωτας της Φόστερ με τον 56χρονο κινηματογραφικό «Γούλβεριν» Χιου Τζάκμαν. Οι φήμες ότι είναι ζευγάρι στα κρυφά έδιναν και έπαιρναν τον τελευταίο καιρό. Ατομα από τον χώρο του Μπρόντγουεϊ υποστηρίζουν ότι ο Τζάκμαν και η Φόστερ ερωτεύτηκαν όταν συμπρωταγωνίστησαν στο μιούζικαλ «The Music Man».

Το μιούζικαλ παίχτηκε στο Μπρόντγουεϊ μέχρι τις αρχές του 2023, όταν ο Τζάκμαν ήταν παντρεμένος με την Ντέμπορα-Λι Φαρνές. Λίγους μήνες αργότερα, τον Σεπτέμβριο 2023, ο Τζάκμαν με τη Φαρνές ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν έπειτα από 27 χρόνια γάμου και όλοι έψαχναν μάταια τον λόγο. Πηγές της Page Six επιμένουν ότι ο Τζάκμαν και η Φόστερ όχι μόνο ήταν ζευγάρι την εποχή του διαζυγίου του ηθοποιού, αλλά «είναι ακόμη μαζί». «Κάνουν τα πάντα για να το κρύψουν, αλλά είναι κοινό μυστικό» πρόσθεσαν τα «βαθιά λαρύγγια» του δημοσιεύματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response