«Χορός δαιμόνων»! Αφιονισμένη Χίλαρι ξεσπά κατά Τάκερ επειδή πήγε στον Πούτιν

Κοινοποίηση:
epaselect epa10857503 Former Secretary of State Hillary Clinton departs the 2023 Praemium Imperiale Laureates global arts prize at the White House in Washington, DC, USA, 12 September 2023. The Praemium Imperiale Laureates, first celebrated at the White House by President Clinton and Mrs. Clinton in 1994, are awarded annually by the Japan Art Association for lifetime achievement in the arts.  EPA/JIM LO SCALZO

Η διεθνίστρια Χίλαρι Κλίντον αντέδρασε στην πρόσφατη ανακοίνωση του Αμερικανού δημοσιογράφου Τάκερ Κάρλσον ότι είχε εξασφαλίσει μια συνέντευξη με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, αποκαλώντας τον «χρήσιμο ηλίθιο».

Φανερά ενοχλημένη, η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, είπε ότι ο Τάκερ Κάρλσον είναι «ένας αποτυχημένος δημοσιογράφος που τον έδιωξαν παντού».

Η Χίλαρι Κλίντον πρόσθεσε ότι δεν θα εκπλαγεί αν συνέχιζε να εργάζεται στην ρωσική τηλεόραση.

Εν τω μεταξύ, «περιφρονώντας τους Ρώσους»… εξαπέλυσε κατηγορίες για χρήση των απαντήσεων του Ρώσου προέδρου με σκοπό την «προπαγάνδα», εντός ΗΠΑ! Ναι, καλά διαβάσατε! Η Χίλαρι Κλίντον κατηγορεί άλλους για προπαγάνδα και όχι τα αφεντικά της ή και την ίδια!

Όπως σχολιάζουν μέσα ενημέρωσης, οι ατάκες της τροφοδότησαν ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον για την συνέντευξη!

«Η άφιξη του Αμερικανού δημοσιογράφου Τάκερ Κάρλσον στη Μόσχα, μαζί με την επακόλουθη συνέντευξή του με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στις ΗΠΑ και την Ρωσία», δήλωσε άλλωστε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ την Πέμπτη, σημειώνοντας την προσμονή και τη διεξοδική ανάλυση που αναμένεται να περιβάλλει αυτή τη συνέντευξη.

“Χρειάζεται ο Carlson κάποιου είδους προστασία μας; Δεν το νομίζω. Νομίζω ότι είναι ικανός να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Παρά τις όχι και τόσο λογικές φωνές στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχουν επίσης κάποιες υγιείς φωνές εκεί έξω. Ως εκ τούτου, θα μείνουμε συντονισμένοι. Πιστεύουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα σε όλο τον κόσμο να εξοικειωθούν με το σκεπτικό και τις προοπτικές του Ρώσου ηγέτη», σημείωσε ο Πεσκόφ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Hillary Clinton. Σε βιντεο ημεηλ του Wiener αποτυπωνεται η ιδια να κανει θυσια παιδιων να πινει αιμα και να φοραει τα προσωπα που εγδαρε ως μασκα. οσοι αστυνομικοι ειδαν το βιντεο απο την Νεα Υορκη εχουν μυστηριωδώς αυτοκτονησει και οι 11.

Comments are closed.