Χρήστος Σαντικάι: «Να κάτσω να σκεφτώ γιατί είμαι Αλβανός; Είναι αστείο»

Κοινοποίηση:
santikai

Ο Χρήστος Σαντικάι μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την πατρότητα, την σχέση του με τη Λάουρα Νάργες, και τον ρατσισμό που έχει βιώσει. Μεταξύ άλλων, αναφέρε πόσο έχει αλλάξει η ζωή του μετά από τον ερχομό του παιδιού.

«Αλλάζω τις πάνες του παιδιού μου. Δηλώνω «μουσικός χαζομπαμπάς». Ο γιος μου μπορεί να πει έμενα «μαμά» και τη Λάουρα «μπαμπά». Η Λάουρα του μιλάει μόνο γερμανικά κι εγώ ελληνικά. Είμαι ερωτευμένος με τον γιο μου. Δεν μπορώ να σας πω αν θα παντρευτώ γιατί μπορεί να προδοθώ», είπε αρχικά ο Χρήστος Σαντικάι.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Το παιδί έχει βιώσει τον ρατσισμό, όταν το dvd του παιζόταν κάθε μέρα, όλη ημέρα στο κανάλι 29, τρεις μήνες πριν τα Χριστούγεννα.
    Λέγανε τότε. “Δεν έρχονται Χριστούγεννα χωρίς τον Σαντικάι και το Πάσχα δίχως τον Γαϊτάνο”
    Οι αλλοδαποί που μιλάνε για ρατσισμό, να μας πουν τί ακριβώς γίνεται και φεύγουν από τις πατρίδες τους και αν θεωρούν τους συμπατριώτες τους ρατσιστές, ομοφοβικούς και άλλες τέτοιες αρχιδιές.

  2. Αστείο; Αλβανός είσαι και είναι πιο λογικό να μιλάς αλβανικά με το παιδί σου!
    Αν καθήσουν οι Έλληνες καί σκεφτούν πως έχει αλλάξει η ζωή τους από τότε πού εισέβαλαν οι Αλβανοί στην Ελλάδα… Τα σπίτια μετατράπηκαν σε φρούρια ασφαλείας!
    Μπήκατε παράνομα.. εκατομμύρια!
    Και τόρα την κάνετε χώρα σας;;;
    Πρέπει να σας φερθούμε όπως εσείς κάνετε με τους Έλληνες της Ηπείρου!

  3. Καλό παιδί δεν λέω…αλλά για Αλβανός λίγο σκούρος είναι ρε παιδί μου…Ψαξ΄το λίγο Σαντικάι,δεν είναι αστείο…☺

Comments are closed.