Χρήστος Σαρτζετάκης: Την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου η κηδεία του στην Μητρόπολη

Κοινοποίηση:
¡–≈¬…Ÿ”≈ œ –—Ÿ«Õ –—œ≈ƒ—œ” ‘«” ƒ«Ãœ —¡‘…¡” ◊—«”‘œ” ”¡—‘∆≈‘¡ «”

Την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στην Μητρόπολη Αθηνών, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Χρήστου Α. Σαρτζετάκη.


Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο του εκλιπόντος πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, λόγω των υγειονομικών μέτρων, η ταφή του Χρήστου Α. Σαρτζετάκη θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο την ίδια μέρα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Επισημαίνεται επίσης πως η οικογένεια εξέφρασε την επιθυμία τυχόν δωρεές να κατατεθούν στην Φλόγα: Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια και στην Εστία Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ενας απαραδεκτος κακομοιρης που δεχτηκε να εκλεγει προεδρος του Ελληνικου κρατους με σημαδεμενα ψηφοδελτια καταπατωντας το συνταγμα με τον ποιο αισχρο τροπο. Και ηταν και ανωτατος δικαστικος τρομαρα του.

  2. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ….ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΑΙ…ΠΕΣΤΑΙ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΕΝΑ……………………

Comments are closed.