Χρηματικό πρόστιμο στους δύο ανήλικους που έβαλαν φωτιά στη Γλυφάδα για… παιχνίδι

Κοινοποίηση:
χειροπεδες

Συνελήφθησαν χθες στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), δύο ανήλικοι, για πυρκαγιά από πρόθεση, σε δασική έκταση, στην περιοχή Τερψιθέα, του Δήμου Γλυφάδας, στην Αττική και τους επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 4.640,60 ευρώ έκαστος.

Οι δύο ανήλικοι καθώς και οι κηδεμόνες τους, θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων, της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κοινωνική εργασία είναι η καλύτερη τιμωρία. Τα πρόστιμα γράφονται στο γκιώνη τους καθώς δεν έχουν εργαστεί ποτέ. Είναι γνωστό πως « Αργία μήτηρ πάσης κακίας »

  2. ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ!

  3. Έτσουξε λιγο τους γονείς τους .Τα μπουμπούκια τους όμως θα το εξιστορούν (αν δεν ξανακάνουν τον εμπρησμό) στους φίλους εν είδη παλληκάριαw και θα ξεκαρδίζονται στα γέλια….Έπρεπε επιτακτικά να τιμωρηθούν με κοινωνική εργασία φυτεύοντας στο βουνό κάτω από ήλιο μαζί με τους γονείς τους τόσα δένδρα όσα είναι συνολικά τα χρόνια ηλικίας των παιδιών και των γονέων τους και επιπλέον για 3 μίνες να ποτίζουν και να φροντίζουν τα δένδρα καθημερινά . Έτσι θα ιδρώνανε οι κ@λ@ι τους και δεν θα το ξανάκαναν και ετσι τα παιδιά και οι γονείς θα γίνονταν πιο ώριμοι έναντι των ζημιών τους σε δημόσια και ξενη περιουσία.

Comments are closed.