Χρυσή Αυγή: Στις 7 Οκτωβρίου η απόφαση των δικαστών

Κοινοποίηση:
diki-xrysis-aygis-15-6-20

Μετά την ολοκλήρωση πολυετούς ακροαματικής διαδικασίας, για τη διερεύνηση επ’ ακροατηρίου της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, η πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε σήμερα ότι στις 7 Οκτωβρίου 2020, θα εκδοθεί η απόφαση των δικαστών επί της ενοχής ή όχι των κατηγορουμένων.

Η δίκη με πλήθος κατηγορουμένων και διαδίκων, φτάνει στο τέλος της μετά από διαδικασία πέντε και πλέον ετών, και μετά την ολοκλήρωση των αγορεύσεων των συνηγόρων τόσο της πολιτικής αγωγής όσο και της υπεράσπισης. Όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν αποφυλακιστεί μοιραία λόγω λήξεως του 18μηνου της προσωρινής κράτησης μαζί και ο χρυσαυγίτης Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος δικάζεται και για την δολοφονία του 34χρονου μουσικού Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι τον Σεπτέμβριο του 2013.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ, ΟΠΩΣ ΝΑ ΕΞΙΣΛΑΜΙΖΕΤΑΙ ΒΙΑΙΑ ΑΠΟ ΟΡΔΕΣ ΟΡΚ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ Η ΕΛΛΑΣ, ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΟΡΝΗ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΤΗΣ ΤΣΑΤΣΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΓΗΓΕΝΗΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ 46 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ Ή ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ ΤΗΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΣ ……ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΗ, ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΕΝΤΙΜΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΚΗ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΔΗΦΑΓΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΤΙΦΗ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ….

  2. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ…ΑΛΛΑ Ο ΧΥΣΣΑΣ ΔΝ ΠΕΘΑΝΕ,ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΝΕΚΡΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ…Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΚΡΥΨΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΠΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ…ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΙΕΞΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΚΟΝΕΑ ΗΤΑΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΚΛΑΝΙΚΕΣ ΚΕΕΡΦΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΛΙΕΞΗ…Ο ΑΛΙΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ,ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΧΥΣΣΑΣ…ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΟΥ ΦΑΥΛΟΥ ΧΥΣΣΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΑΠΑ ΓΙΑ ΑΘΩΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ..Η ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΑΜΠΡΕΛΑ ΕΠΑΙΖΕ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…

  3. Θυμάστε Τί απήντησε η μαμά τού Φυσσα στήν Τατιάνα Στεφανιδου, όταν τήν ρώτησε τηλεφωνικά στήν τηλεόραση “εάν είναι αλήθεια ότι τραβήχτηκε Video με τήν δολοφονία τού υιού της ; ” ” Ναι απάντησε, ….. κάποιος έβγαλε video αλλά έκανε τό λάθος νά τό δώσει στήν Αστυνομία” ! Τά σχόλια δικά σας…

  4. Ο Ρουπακιας δεν ηταν Χρυσαυγιτης . Απο 17 χρονων ειχε καρτα μελους της ΚΝΕ . Αυτο υπαρχει στον Κουγκλ. Απλα ενα χρονο πριν βρισκομενος σε διατεταγμενη υπηρεσια πηγε στην ΧΑ και φωτογραφιζονταν με ολους για να πεισει οτι ηταν μελος της.Μονον οι κομμουνιστες γνωριζουν να σφαζουν οπως ο Ρουπακιας, στριβωντας το μαχαιρι. Ο μοναδικος φονιας που ομολογησε την πραξη του και ειναι ελευθερος. Ο νοων, νοειτω.

Comments are closed.