Χτύπησαν ηλικιωμένη γυναίκα και βούτηξαν τα χρυσαφικά της

Κοινοποίηση:
ASTINOMIA

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, δύο δράστες φαίνεται να είχαν οργανώσει μια προσεκτική επιχείρηση για να διαπράξουν ληστεία σε βάρος μιας ηλικιωμένης γυναίκας. Οι ληστές, που φρόντισαν να παραμείνουν ανώνυμοι φορώντας κουκούλες και γάντια, περίμεναν υπομονετικά έξω από το σπίτι της ανήμπορης γυναίκας, αναζητώντας την κατάλληλη στιγμή για να εισβάλουν.

 

Όταν η γυναίκα που φρόντιζε την ηλικιωμένη απομακρύνθηκε, οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και μπήκαν στο σπίτι. Με βίαιο τρόπο χτύπησαν την ηλικιωμένη και της αφαίρεσαν τα χρυσαφικά που φορούσε. Αμέσως μετά τη ληστεία, οι δράστες διέφυγαν από τον τόπο του εγκλήματος.

Η ηλικιωμένη κατάφερε να ειδοποιήσει τις αρχές, με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου να ξεκινούν άμεσα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Η κατάσταση αυτή έχει προκαλέσει ανησυχία στην τοπική κοινωνία, καθώς τέτοιες επιθέσεις σε ευάλωτους πολίτες είναι ιδιαίτερα σοβαρές και απαιτούν άμεσες ενέργειες από τις αρχές.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση ωστόσο, είναι το γεγονός πως οι δράστες περίμεναν για αρκετή ώρα έξω από το σπίτι της ηλικιωμένης, χωρίς κανείς από το χωριό να αντιληφθεί το… παραμικρό, παρά το γεγονός πως το σπίτι της βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του Επιταλίου.

 

patrisnews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response