“Χυλόπιτα” Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη: «Δεν έχω τη δυνατότητα να αναλάβω κάποια θέση»

Κοινοποίηση:
5929785

Μισή ώρα διήρκησε η συνάντηση της Έφης Αχτσιογλου με τον Στέφανο Κασσελάκη στο γραφείο του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, Σωκράτη Φάμελλου. «Πάρε όποια θέση θέλεις». Αυτή φέρεται να ήταν η πρόταση που απεύθυνε στην συνυποψήφιά του ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την συνάντηση που είχαν οι δύο τους στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή.

«Νομίζω ότι ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια και πότε όχι», απάντησε η Έφη Αχτσιόγλου. «Θα είμαι εδώ, όποτε θέλει να μιλάμε» δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου μετά τη συνάντηση που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη στο γραφείο του Σωκράτη Φάμελλου στη Βουλή.

«Συναντηθήκαμε ανταλλάξαμε κάποιες απόψεις του ευχήθηκα καλή δύναμη. Δεν έχω την δυνατότητα να αναλάβω κάποια θέση. Είναι ξαναλέω καθαρά προσωπική άποψη. Νομίζω ότι ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια και πότε όχι» σημείωσε η Έφη Αχτσιόγλου και συμπλήρωσε:

«Θα είμαι εδώ, όποτε θέλει να μιλάμε. Ο ίδιος μου είπε για οποιαδήποτε θέση θέλω, δεν αρνήθηκα, εξαρχής ήταν γενική η κουβέντα, είπα ότι προσωπικά δεν μπορώ να αναλάβω κάποια θέση. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Οι κύκλοι στα μάτια της πιο μαύροι κι απτό πουκάμισο της. Κτικιασμενη. Ήθελε να γίνει και πρωθυπουργίνα τρομάρα της. Το γκομεν@κι του Τόμσεν. Ρε άντε από κει

  2. Είχε όρεξη να οδηγήσει το ανωμαλιάρικο κόμμα της στην ηγεσία τη; Χώρας, όμως ήταν κουρασμένη για να αναλάβει καρέκλα
    Θα μπορούσε να αρνηθεί με ειλικρίνεια ¨… δεν θέλω να υπηρετήσω υπό τον κομήτη Κασσελάκη …” ή να πει απλά “Όχι, ευχαριστώ” .
    Προτίμησε την ξινίλα.
    Μάλλον θα ήταν χειρότερη από τον γλυκαντζέλο.
    Γι΄αυτό είναι φυλακισμένος ο Ηλίας Κασιδιάρης. Κάτι τέοιους και τέτοιες, τους είχε για εσπρέσο

  3. Λογικό να μην εργαστεί η Έφη για τον ανωμαλο….εξ άλλου αν συμφωνούσε μαζί του δεν θα έβαζε για πρόεδρος του κόμματος….

    Τώρα ας λουστουν οι συριζαιοι την επιλογή τους που θα διαλύσει ότι φυσικό και αγνό έμεινε στην ελληνική κοινωνία….

    1. Αρετη τι καπνιζεις να δωσεις και εμας..αγνο και φυσικο ..που ξερεις τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του..να φοβασαι τους κρυφους και τις κρυφες

    2. Μια χαρά τα λες άλλωστε ποτέ δεν κατάλαβα στα κόμματα γενικά πως επικρατούν οι φελλοί και όχι άνθρωποι που ανάλογα τις ιδέες και τα πιστεύω τους, εγώ δεν λογοκρινω ιδεολογίες, έχουν εργαστεί και έχουν προσφέρει στο κόμμα τους. Οι ελληναραδες τελικά αρέσκονται σε αστέρες κενού περιεχομένου με ημερομηνία λήξης.

    3. Αγνό και φυσικό οι ζαίοι ΛΟΑΤΚΙ+, προδότες ανθέλληνες;
      Τί άλλο θα διαβάσουμε..

      1. Αυτό που παρέλειψε να αναφέρεις θα διαβάσουμε. Την ακριβή περιγραφή του κώματός σου νουδούλο σίχαμα…

  4. Μονο για το ρευστο μαλι ενδιαφερεστε παλιο καριολα αναρχοαπλητα κουμουνια βγαλσιμο το σκαλπ θελετε ρεεεεεεεεεεουυυυυυυυυσσσστττ

  5. Την χυλόπιτα την έφαγε η κ. Έφη με την αποτυχία της να εκλεγεί.
    Αν κάποιος μπορεί να μου εξηγήσει, γιατί ολόκληρο το πολιτικό σύστημα Κυβέρνηση και όλη η υπόλοιπη Αντιπολίτευση ήθελαν να εκλεγεί η κ. Έφη?
    Τόση αγάπη προς την κ. Αχτσιόγλου? Τους είχε μαγέψει όλους?
    Δείτε πρώτα πόσοι Βουλευτές είναι gay, δείτε την παρακμή της οικογένειας & μετά να μιλήσετε για ήθη και οικογένεια.

    1. Αγαπητε Σταυρο. Δεν έχεις καταλάβει νομιζω!
      ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ για τις προθέσεις του κυρ Στέφανου για το πισινό του!
      Αγχωνόμαστε για τις προθέσεις του για την Ελλάδα.
      Τι δε καταλαβαινεις;

  6. να λεμε και του στραβου το δικιο … η ελλαδα χρειαζεται ενα κομμα σαν το συριζα που να υπερασπίζεται αποκλειστικά τα πιστεύω ολων των ανωμαλων

  7. κρα κρα κρα εκανε το κορακι κρα κρα κρα εκανε το συκο κρα κρα κρα εκανε και η ομοιοιδης……

  8. ΒΕΒΑΙΑ!ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙ;ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙ ΧΡΟΝΟ;ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΑΤΑΝΕ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ.

  9. μλκ ες, να κανει πρόταση για υπουργεία σε Καινούργιου, Λιαγκα, Γερμανού, Ακρίτα, Τσιμτσιλη, Κοκλώνη, Λαζοπουλο, Σκορδα, Σροιντερ, Ευαγγελάτο, Στεφανίδου, Αυτια, Χατζηνικολαου, Πρετεντερη, Τζιμα, Μαρινακη, Βαρδινογιάννη, Αλαφούζο κλπ ταλαίπωρους αστέρες

    1. Να βάλει και κανέναν μπασκετμπολίστα όμως γιατί απέναντι η ΝΔ έχει έναν……….φαρμακοψωλη.

  10. Μάλλον κάπως της γυρίζει το στομάχι να τον βλέπει. Ευγενικά το είπε όχι και τελείωσε η κατάσταση. Κοπέλα με ήθος.

Comments are closed.