Χωρίς ταξί η Αθήνα 5 και 6 Δεκεμβρίου

Κοινοποίηση:
ΤΑΞΙ

Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) αποφάσισε την κήρυξη 48ωρης απεργίας στα ταξί της Αθήνας στις 5 και 6 Δεκεμβρίου, με κύριο αίτημα την απόσυρση του φορολογικού νομοσχεδίου.

«Το υπό ψήφιση φορολογικό νομοσχέδιο είναι μια απροκάλυπτη πρόθεση εξόντωσης κάθε μορφής ατομικής επιχειρηματικότητας. Είναι ωμή δολοφονία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και των αξιών που υποτίθεται ότι παρέχει μια δημοκρατική χώρα στους πολίτες της» αναφέρει το ΣΑΤΑ στην ανακοίνωσή του. Επισημαίνει ότι το «οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης σχεδίασε τον εργασιακό θάνατο χιλιάδων επαγγελματιών, μεταξύ αυτών και των αυτοκινητιστών ταξί».

Το ΣΑΤΑ διεκδικεί: Την απόσυρση του φορολογικού νομοσχεδίου, την καθιέρωση αφορολόγητου ορίου στα 12.000 ευρώ και την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. κα ραγκιοζακια εσεις που μιλατε οτι φοροδιαφευγουν ξερετε οτι στα ταξι εχουν μπει ταξιμετρα που πεταει αποδειξη υποχρεωτικα ειτε το θελεις ειτε οχι αλλα δεν σας τα λενε αυτα τα καναλια που ανοιγετε ουτε οι αυτιαδες ουτε οι εισαγγελατοι ,σας δινουνε κουτοχορτο και λετε και ευχαριστω

    καραγκιοζακια οσοι γραφεται οτι φοροδιαφευγουν χωρις να γνωριζετε απλα ακουτε ακουστε λοιπον καραγκιοζηδες οτι στα ταξι εχουν μπει ταξιμετρα που ειτε το θελεις ειτε οχι πεταει την αποδειξη το ταξιμετρο και μην ακουτε πολυ αυτια και ευαγγελατο γιατι θα καψετε και αλλο τον εγκεφαλο σας αν εχετε ακομα

    1. Άντε γ/σου ταρίφα, αρκετά κάνατε γλέντι, το πάρτυ τελειώνει.

  2. Δεν φτάνει που έχουν κλειστό επάγγελμα οι κιτρινιάρηδες και μάλιστα γίνεται μαύρη αγοραπωλησία… κρατικών Αδειών, δεν γουστάρουν και τα P.O.S. οι λεβέντες. Γιατί ρε μόρτες; Οι άλλοι χαζοί και ‘σεις οι μάγκες; Αλητάμπουρες σοφεράντζες, κατσαπλιάδες. Φοροκλέφτες.

  3. Κλέφτες και απατεώνες, λυπηθείτε τους ρεεεεεε.

  4. Δεν βλέπω γιατί οι ταξιτζήδες αντιδρούν στο φορολογικό θέμα
    Όταν όλοι γνοριζουμε πος ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ!!Η ΠΑΤΑΓΜΑ ΣΤΗ ΦΟΡΟΦΙΑΦΥΓΗ ΤΟΡΑ ΤΟΡΑ!!!!

Comments are closed.