Χ. Γιώτης για Αναστ. Κανελλόπουλο: «Ένα διαμάντι της δικαιοσύνης! Σε λίγες μέρες εκτός απροόπτου θα…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΕΚΑΝΕ ΚΕΝΤΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Ολους αυτους που λιβανιζουν τον εισαγγελα να ξερετε οτι ετσι θα χειραγωγησουν την ακροδεξια τα αφεντικα και στο μελλον θα καλλιεργησουν το εδαφος για τον προβλεπομενο πολεμο κατα της Ρωσιας.

  2. Στέφανε κατέβα με τους Έλληνες…δεν μπορώ να φανταστώ την βουλή χωρίς την κ@υλα σου…σε αποκλείσανε με το έτσι θέλω από την τηλεόραση τώρα φόρεσε τους την αλλιώς…σε θέλουμε στην βουλή να τους γ@μ@ς.

  3. Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ”ΕΛΛΗΝΕΣ””

  4. Η αλήθεια είναι ότι είναι κίνηση ματ. Θα τους κάνει να παραμιλάνε ο Κασιδιάρης. Είναι πολιτική ιδιοφυία. Και τον έβγαλαν εκτός για να κυβερνούν εσαεί οι βλάκες.

  5. Προς όσους αναρωτιώνται:
    Όσοι είδατε τις δηλώσεις του κου Κανελλόπουλου, θα διαπιστώσατε ότι πρόκειται περί ενός ανθρώπου που πρεσβεύουν τις αξίες της Πατρίδας, Θρησκείας, Οικογένειας.
    Λίγη υπομονή και στις μέρες που έρχονται θα γίνουν οι κατάλληλες αλλαγές στο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ του κόμματος ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα στεγανά σημεία που μπορεί να μας κάνουν ευάλωτους.
    Επίσης συντάσσεται ΥΠΟΜΝΗΜΑ από τον ίδιο, προκειμένου να παρακαμφθούν οι όποιες αντιδράσεις.
    Ήδη ξεκίνησε κάτι πρωτόγνωρο για το κόμμα. Με την ανακοίνωση της ανάληψης της προεδρίας, άρχισαν τα ΜΜΕ που ψάχνονται για ειδήσεις, να παίρνουν συνέντευξη από αυτόν. Έτσι βλέπουν και οι πλέον δύσπιστοι γηραιότεροι τόσο για το ποιον του ανθρώπου όσο και για τους ανθρώπους και το πολιτικό πρόγραμμα του.

    Εν αναμονή θετικών εξελίξεων λοιπόν…

  6. Στέφανε, εγώ που δεν έχω ψηφίσει ποτέ τον Ηλία και θα τον ψήφιζα τώρα πρώτη φορά που πήγε να τον απαγορεύσει ο κούλης των εμβολίων, λέω ‘Στέφανε ρίχτο” κατά το Ηλία ρίχτο! Τώρα που τους έκανε ρόμπα με τον Εισαγγελέα, αυτοί θα έχουν τον Γεραπετρίτη που ο πεθερός του έχει την Τερνα και τον πλεύρη που ζήτησε συγνώμη από την εβραϊκή κοινότητα τη μέρα που πληρε το υπουργείο! Και ο Ηλίας θα έχει τον Εισαγγελέα για να φέρει την κάθαρση. Στέφανε κάνε μας το χατήρι και κατέβα με Ηλία. Να πέσουν τα τσιμέντα και να πάθουν εγκεφαλικό οι συριζαίοι αλλά και οι μπλε συριζαίοι! Στέφανε ρίχτο!

  7. Κανελλόπουλε κλείσε μέσα τα αποβράσματα του τόξου.

  8. Εάν ο κύριος Κανελλοπουλος και τα αδέρφια του έφτασαν στα ανώτατα αξιώματα της Δικαιοσύνης, με την αξία τους. Τότε δεν υπάρχει παρέμβαση των πολιτικών στις κρίσης. Όποτε ο κ Κανελλοπουλος σε τι θα είναι περισσότερο χρήσιμος; Τι θέλει να αλλάξει; Άλλος για αρχηγός…

  9. Ηλια μου μοιρασε τους εγκεφαλικα αγορι μου ηγεταρα μου αντε Στεφανε περιμενουμε την δικη σου κινηση ματ!

  10. Εξαίρετο δείγμα ορθότητας αποτελεί η επιλογή Κασιδιάρη δια του μέλλοντος ηγούμενου προσώπου διότι επέδειξε μέγαν φρόνημα είς την τέλεση των καθηκόντων του επί των οποίων διευθέτησε με άσβεστο ζήλο πεντήκοντα έτη..Ως εκ τούτου η συνείδηση των πολιτών οφείλει να απαγκιστρωθεί απ’ τις αμιγώς σκάρτες υποσχέσεις των απατεώνων και να υποστηρίξει περίτρανα τον Κανελλόπουλο…. Είς μίαν αγίαν και αποστολική ψήφο λοιπόν διά να διαπρέψωμεν ως πραγματικό Έθνος με αξίες που μόνον τέτοιες προσωπικότητες είναι ικανές να αναγεννήσουν…. Ζήτω το έθνος…. Ζήτω ο αρχηγός….. Ζήτω οι Έλληνες για τυλιχτά..

  11. Καποιο λακκο εχει η φαβα σιγουρα! Η Κουλαρα μαλλον κανει το τοπιο ομιχλωδες και για να θεωρηθει στο φιναλε οτι ειναι σε γραμμη με το συνταγμα και για να βαλει σε αμφιβολια τους ψηφοφορους του κομματος “ελληνες”! Στο χω ματαπει λουλη πολυ επικοινωνιακα λαθος μπαλλα επαιζες και εξακολουθεις να παιζεις!
    Αμα κανουνε κεφι οι αμερικανοι θα κερδισεις αν οχι…. καλη ξεκουραση με το α(χ)ριστο επιτελειο σου!

  12. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΙΣ 21 ΜΑΪΟΥ!!! ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!

  13. Είχα τις αμφιβολίες μου για τον Κασιδιάρη αλλά τώρα με τον κύριο Κανελλόπουλο τις ξεπέρασα με την μία, ψήφος δαγκωτό.

  14. Πάντως ο εισαγγελέας μού θυμίζει στο πρόσωπο έναν ηθοποιό από το Σαλό του Παζολίνι.

  15. ησυχαστε καλε κουδουνιστρεs του φραπογαλου ντοτορου-χατζατζαρομπιλεs…ιεροτρυπακια του 86χρονου,λατινοπουλοκαυλακια,καραφλοβενιερουδεs,μεγαλοκοπελεs του πορνογερου, ελαφροδεξιουλεs,σφυριζοκλανουλεs γιαλντζη,κοκκινεs εμπριμε κυλοτεs(ΚΚΕ)πρασινοβρωμοκαΜΠΙΝΕΔΕΣ κτλπ κτλπ σιχαματα του δειμωκρατικου τωξου..αη σταδιαλααααα….

  16. Οι Κανελλόπουλοι είναι η οικογενειοκρατία στη δικαιοσύνη;

  17. Κασιδιαρης ισον ΕΛΛΗΝΕΣ “.ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,”Οτι καλυτερο για μια Ελλαδα δυστυχως διαλυμενη. Αυτα τα τρια τα οποια τα τρια κομματα της συμφορας και της προδοσιας ΝΔ .ΣΥΡΙΖΑ.και ΠΑΣΟΚ δεν πιστευουν σε τιποτα,με αυτες τις τρεις πληγες η Ελλαδα καταντησε μια τριτοκοσμικη χωρα χωρις ιδανικα,χωρις πατριδα χωρις θρησκεια χωρις ασφαλεια Τωρα κατι για το κομμα τους ΕΛΛΗΝΕΣ υπαρχουν κατι παπαγαλακια δημοσιογραφοι κρυφα ομως του συστηματος που σε διαφορες μισαωρες εκπομπες τους αρχιζουν καιι λενε διαφορα για τον νεο Αρχηγο του κομματος μας οτι ταχα μου ειναι γνωστος μα αυτην την Ντορα οτι ειναι του Μαρινακη και αλλες βλακειες υπονομευοντας την συνοχη του κομματος.Δεν πρεπει να ψαρωνουμε απο τετοιες βλακειες για να μη πω τιποτα χειροτερο !!!!!!! Ολοι αυτοι οι κοπροι ασ καταλαβουμε ποια επιτελους τη επιδιωκουν Ο Λιακος ειναι ενας πανεξυπνος πολιτικος,και οχι αφελης Τελος !!!!!!

  18. Προβληματισμός: Αντιεισαγγελέας του Αρ.Πάγου γίνεσαι χωρίς πολιτικό βίσμα….απλά λέω…
    Πάντως θέλουμε Σ. Χίο στη βουλή! Με ποπ κορν και κόκα κόλα να τους βλέπουμε στο κανάλι της βουλής να τους παίρνουν έναν-έναν με εγκεφαλικό! χαχαχα
    Οπότε άσε στην άκρη τις ψιλοδιαφορές με τον Κασιδιάρη Στέφανε κ γίνε μέλος τους, για το καλό της πατρίδας.

  19. Κι αν όντως ο κύριος Εισαγγελεύς είναι μερος του σχεδίου του Κούλη να μαζέψει τους βουλευτές των ΕΛΛΉΝΩΝ αν μπουν στη Βουλή??

    1. @ Υποπτος εισαι εσυ που λες αυτες της βλακειες γκε γκε !!!!

    2. Ο Κούλης θα τρέχει να μαζέψει τους δικούς του αν περάσει κάτω από τον πήχη του 32% . Εκεί στην πολυκατοικία της ΝΔ τα καπετανάτα δεν αστειεύονται.

  20. Κι άλλοι από την δικαιοσύνη τον κύριο κανελλοπουλο, όλοι όσοι σιχαθηκαν να τους απειλούν και να τους εκβιάζουν…

  21. Ρε τρελέ Χίο κατέβα με τους Έλληνες στις εκλογές να τρέχουν όλοι και να μη φτάνουν…να μιλάς στην βουλή και να τους τα βγάζεις όλα στην φόρα…κατάλαβε το επιτέλους γουστάρουμε Στέφανο Χίο στην Βουλή…κ@υλωσε μας ρε τρελέ!!!

  22. Εγώ θέλω να δω τι θα γίνει με τον Άρειο Πάγο. Θα απαγορεύσουν στον πρώην συνάδελφο τους να κατέβει υποψήφιος και στο κόμμα στο οποίο ηγείται να συμμετάσχει στις εκλογές; βέβαια στην Ελλάδα ζούμε, όλα τα έχουμε δει, αλλά λέω μπας και ντραπούν…

  23. Επιτέλους να βάλει την πατρίδα μας σε μια τάξη Ο Αναστ. Κανελλόπουλος ως αυριανός πρωθυπουργός

  24. Ο Ηλίας με τον τίμιο εισαγγελέα και την κάθαρση και ο κούλης με τους πρεσπολάγνους του πασοκ, με τους λαθρομετανάστες του κεερφα και τον Γεωργιάδη και τον πλεύρη, που ήταν οι υπουργοί της κυβέρνησης του τζαμιού αντί να πάνε να παραιτηθούν αν έβλεπαν παλιά βίντεο με τι έλεγαν! Στέφανε διαφωνώ για το 10% που είπε ο φίλος παρακάτω. Αν κατέβεις με Ηλία, πάμε για 20% γιατί τους ψευτοδεξιούς κωλοτούμπες, τους σιχάθηκε και η μάνα τους!

  25. Αναστάσιος Κανελλόπουλος : ΄Ενας αδέκαστος Δικαστικός Λειτουργός με ΗΘΟΣ, ΑΞΙΕΣ και ΑΡΧΕΣ … ΄Ενας άνθρωπος που αποτελεί το αγλάϊσμα (στολίδι) του Δικαστικού Σώματος και εμπνέει απεριόριστη εμπιστοσύνη για την πραγματική σωτηρία της Πατρίδος μας !!! Μεγάλη μου τιμή που τον έχω γνωρίσει προσωπικώς και είμαι σε θέση να διαβεβαιώσω για την ακεραιότητά του, την εντιμότητά του, το Μεγαλείον της Ψυχής του …

  26. Εισαγγελέας με αρχίδια, πολύ καλές πατριωτικές θέσεις από αυτά που τον έχω ακούσει να λέει, πιστεύω θα βοηθήσει.

  27. ΖΗΤΩ οι ΕΛΛΗΝΕΣ. Μπράβο στον Κάσι, πανέξυπνο παιδί

  28. Πανεξυπνη κινηση Κασιδιαρη για προεδρος του κομματος ενας αδεκαστος πρωην αντιεισαγγελεας.
    Τωρα την εχουν ασχημα τα υπολοιπα κομματα της προδοσιας.Εαν τελευταια στιγμη υπαρξει συμμετοχη και Σταφανου Χιου παμε για πανω 10% !

    1. Μόνο που ακόμα δεν ακούσαμε το Κασιδιάρη να εκφρασθεί, παίρνοντας επίσημα θέση και κυρίως ενημερώνοντας τούς Ελληνες,αλλά ουτε την Μπέττυ η οποία παρουσίασε μεν το ηχητικό μήνυμα από την ιστοσελίδα της, χωρίς ομως να εμφανισθεί ζωντανά και να μας ενημερώσει με εξηγήσεις και λεπτομέρειες οπως γίνεται καθε μέρα και απαιτείται ιδιαίτερα γι αυτό το γεγονός, Εχουμε καθε λόγο να ανησυχούμε και να υποψιαζόμαστε οιαδήποτε σκευωρία και δόλο…αναμένουμε και ιδωμεν…

Comments are closed.