Ψυχικό: Αποκαλύψεις για τον εκτελεστή του τοπογράφου και τα χρηματικά εμβάσματα

Κοινοποίηση:
aytoktonia-oplo

Οι Αρχές έχουν ανακαλύψει πρόσφατα σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την εν ψυχρώ δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου, Παναγιώτη Στάθη, στο Ψυχικό. Ο 44χρονος που έχει προφυλακιστεί ως εκτελεστής της πράξης φέρεται να έχει λάβει μεγάλα χρηματικά ποσά.

 

Σύμφωνα με τις έρευνες, έχουν εντοπιστεί ύποπτες μεταφορές χρημάτων που κυμαίνονται από 100.000 έως 200.000 ευρώ, οι οποίες πραγματοποιούνταν από διάφορες εταιρείες προς μια επιχείρηση σκαπτικών μηχανημάτων και χωματουργικών εργασιών, ιδιοκτησίας του προφυλακισμένου.

 

Οι ύποπτες καταθέσεις

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι μεταφορές των χρηματικών ποσών έγιναν πριν τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου από εταιρείες που είναι υπαρκτές.

Ωστόσο φαίνεται να βρίσκονται στη… βιτρίνα τους πρόσωπα που είναι είτε «αχυράνθρωποι» ή εικονικά πρόσωπα με ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας.

«Ανύπαρκτη» χαρακτηρίζουν οι Αρχές και την εταιρεία του 44χρονου προφυλακισμένου, καθώς πέρα από τις καταθέσεις των ποσών στους τραπεζικούς της λογαριασμούς δεν έχει να επιδείξει κάποια άλλη κίνηση.

Αυτό που θέλουν να διαλευκάνουν οι Αρχές είναι αν τα συγκεκριμένα εμβάσματα αποτελούν την πληρωμή του συμβολαίου θανάτου του τοπογράφου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στην έρευνα που συνεχίζεται δίνεται ιδιαίτερη βάση στους κλάδους που δραστηριοποιούνται οι εταιρείες που κατέθεσαν χρήματα στους λογαριασμούς του 44χρονου.

Με βάση αυτό, οι Αρχές «βλέπουν» σχέση των εμβασμάτων με στελέχη του κατασκευαστικού κλάδου στο νησί της Μυκόνου. Κάτι που ενδεχομένως να τους οδηγήσει στους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response