ΩΠΑ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ”ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ” ΒΓΑΙΝΟΥΝ “ΒΟΜΒΕΣ”: ΜΑΚΡΟΝ: “ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ” – ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΙΟ

Κοινοποίηση:
1

Ο Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι υπάρχουν σκοτεινά σημεία στη διαχείριση του κορωνοϊού από την Κίνα, λέγοντας στους Financial Times ότι «υπάρχουν προφανώς πράγματα που έχουν συμβεί για τα οποία δεν γνωρίζουμε».

«Ας μην είμαστε τόσο αφελείς λέγοντας ότι ήταν πολύ καλύτερη», είπε για το πώς χειρίστηκε η Κίνα την κατάσταση και πρόσθεσε: «Δεν ξέρουμε. Και ακόμη, προφανώς υπάρχουν πράγματα που έχουν συμβεί που δεν γνωρίζουμε».

Οι επιφυλάξεις του Γάλλου προέδρου εντάσσονται στις αμφιβολίες που εξέφρασαν Λονδίνο και Ουάσιγκτον. Το Ηνωμένο Βασίλειο προειδοποίησε λίγο νωρίτερα το Πεκίνο ότι πρέπει να απαντήσει σε «δύσκολα ερωτήματα σχετικά με την εμφάνιση του ιού και γιατί δεν τον σταμάτησε νωρίτερα».

Η αμερικανική κυβέρνηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, από την πλευρά της, κατηγόρησε την Κίνα ότι «απέκρυψε» τη σοβαρότητα της πανδημιάς στο ξεκίνημά της στην Κίνα και την Τρίτη πάγωσε την αμερικανική χρηματοδότηση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), κατηγορώντας τον ότι ευθυγραμμίστηκε με τις κινεζικές θέσεις.

Η Μόσχα παρενέβη σήμερα το απόγευμα, προς υπεράσπιση του Πεκίνου. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σε συνομιλία με τον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπίνγκ, ότι οι κατηγορίες εναντίον της Κίνας, ότι παραπληροφόρησε για τον νέο κορονοϊό που πρωτοεμφανίστηκε εκεί, ήταν «αντιπαραγωγικές».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Μάλλον όλοι είναι στο κόλπο σε σχέση με τον κορωνοϊό και μας
    δουλεύουν.

  2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΜΠ , ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ……. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ……………

  3. Μόλις βγήκε η είδηση ότι ο ιός εξαλείφεται πλήρως στους 92 βαθμούς επί 15 λεπτά!…Θέλω να μου εξηγήσει ο Τσιορδας ποιο άλλο ον μπορεί να αντέξει κάτι παρόμοιο…κατά τα άλλα δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι ο ιός είναι τεχνητός…εκτός αν μας τον έφερε κομήτης από τον πλανήτη Αφροδίτη που έχει τέτοιες θερμοκρασίες.

  4. Κολουαχατα! Απο την μια διαβαζεις, για τις εκατερωθεν, αγωγες! Απο την αλλη, για τις καλες σχεσεις, ΗΠΑ – ΚΙΝΑΣ! Και τωρα, ενορχηστρωμενα, εντεινονται οι κατηγοριες, κατα της Κινας! Πριν καμποσο καιρο, για ολα, ηταν υπευθυνη, η Ρωσια. Τωρα στο παιχνιδι, εβαλαν και την Κινα!
    Λονδινο – Ουασιγκτον! Μαλίστα!
    Π.Ο.Υ.στης : Χορηγοι: 1ος. ΗΠΑ (τουλαχιστον, μεχρι χθες) – 2ος. ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ( ο μεγαλυτερος, χορηγος) και 3ος. ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!
    Η Αμερικανικη κυβερνηση του Ντοναλντ Τραμπ …
    Καλα θα κανει, να μας πει, απο ποτε, ο Π.Ο.Υ.στης και η Παγκοσμια Τραπεζα, ειχαν “προφητευσει”, την “Πανδημια”! Μηπως, απο τον Σεπτεμβριο;
    Εν τελει, απο οπου και να το πιασεις, βρωμαει! Εγω παντως, στην προκειμενη περιπτωση, συντασσομαι, με τον Πουτιν ιαρη!

  5. ….εν πάσει περιπτώσει όχι μόνο ο κορωνοιος αλλα και ολοι οι τοσοι προηγουμενοι απο αυτην την χωρα ηρθαν καποια στιγμη πρεπει να τελειώσει το “αστείο” δεν μπορει να συμβαινει συνέχεια αυτό δεν ξερω αν ειναι κατασκευασμενος σε εργαστηριο αλλα ξερω σιγουρα ότι οι κινεζοι εχουν διαστροφη με την βρώμα ειναι απο τους πιο βρώμικους λαους και επιτελους καπως πρεπει να μας πουν πως σκευτονται να πορευτούν τωρα που έκαναν μπαχαλο τον πλανητη Εαν δεν απαγορευσουν τουλάχιστον την σαβουροφαγια να μην εχουμε κι εμεις επαφές μαζι τους….Μιλησε κσνεις;

  6. Οσο έχουμε το πόρδα να μας μιλάει για μυρμηγκοφάγους δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ας μη παραξενευτούμε αν από αύριο τα κανάλια δεν περιοριστούν μόνο στο Τραμπ και αρχίσουν να σχολιάζουν αρνητικά και το Μακρόν. Τους ενοχλούνε όσοι λένε κάτι άλλο εκτός απο το συνηθισμένο παραμύθι πως όλα ξεκίνησαν απο ένα από τους χαρακτήρες των κινουμένων σχεδίων του ροζ πάνθηρα που έφαγε τη νυχτερίδα και όλα κατέληξαν στο στομάχι ενός που φταρνίστηκε πάνω σε άλλους 10

  7. Οι Γάλλοι έχουν τεράστια ευθύνη διότι δημιούργησαν το εργαστήριο P4. Οι Αμερικάνοι είναι υποκριτές διότι είχαν κοινά project στο εργαστήριο με τους Κινέζους, Αμερικάνοι επιστήμονες εργάζονταν στο τοπικό πανεπιστήμιο και η τελευταία αμερικανική χρηματοδότηση ήταν 3,7εκ δολάρια. Είναι όλοι τους βουτηγμένοι στα σκατά και γι’αυτό αλληλοκαλύπτονται.

    1. 3,7 εκατομυρια δολαρια τι είναι για το Κινεζικο κρατος ρε Νικ; σιγα την χρηματοδοτηση καταξοδευτηκαν,εδω εχουν αγορασει το χρεος της Αμερικής δεν ξερω ποσα δις είναι και περιμεναν τους Αμερικανους να τους χορηγησουν πενταροδεκαρες;

      1. Δεν έχουν αγοράσει οι κατσαπλιάδες Κινέζοι.Αυτό που κάνουν απο μόνοι τους Κινέζοι (γιατί βρωμιάρηδες είναι αλλά όχι και μ@λάκες) είναι να αγοράζουν ομόλογα του Αμερικανικού δημοσίου γιατί θεωρούνται τα πιο αξιόπιστα και ασφαλή στον κόσμο!!!

        1. Το ιδιο πραγμα λεμε για αυτό αγορασαν Αμερικανικα ομολογα.

    2. Νικ δες φοξ νιουζ και κρατησου καλα για να ακουσεις το ποσο,το ειπαν σημερα..

  8. Ποιος το υπαλληλακι του ροτσιλντ?
    Ειμαστε σοβαροι?
    Καποια παγιδα μοιριζωμαι.αποκλειεται αυτο το υπαλληλακι να παει αντιθετα απο το αφεντικο του.
    Ζουμε πολυ πονηρους καιρους μαγκες…..γινεται πολεμος τρελος απο πισω .

  9. Βρε ιο ξε ιο ξερουν αυτοι τι ετοιμαζουν για μετα ,μνημονιο σε ολες της χωρες της ευρωπα’ι’κης ενωσης! Εμεις οι Ισπανοι και οι κακομοίρηδες οι Πορτογαλοι ειμαστε παλιοι τωρα αααχχ….

  10. Οι Ρώσοι που υποστηρίζουμε με μανία εδώ στην Ελλάδα χέρι χέρι με τους Κινέζους.

    1. Εδώ ειχαν ερωτα μεγαλο με τους Μογγόλους στους Κινέζους θα κολλησουν;

    2. Ότι οι Κινέζοι φταίνε για τον ιο αλλά είναι πολλά τα φράγκα απο τους σαβουροφάγους Κινέζους.Επίσης μεγάλη αγορά η Κίνα για εξαγωγές Ρωσικών προιόντων οπότε και ο κοντός (Πούτιν) γλείφει τους σχιστομάτηδες.

  11. Στεφανε σε παραδεχομε την εβγαλες την ειδηση μπραβο απο το πρωι γινεται χαμος ,απο εκει που ο μανολης μακρης ζηταγε δανεια απο εε ξαφνικα παει προς το Χριστιανο Τραμπ τυχαιο ……..

Comments are closed.