ΩΡΑ 12:44! ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΖΑΕΦ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ – Μαντέψτε τι έρχεται μετά τις Πρέσπες [ΒΙΝΤΕΟ-ΟΜΟΛΟΓΙΑ]

Κοινοποίηση:
pexels-photo-951531-1024x682-940x450

Η Συμφωνία των Πρεσπών, δημιούργησε πολλές αντιδράσεις.

 

Αρκετοί Έλληνες είπαν ότι δεν συμφωνούν με την λύση που έφεραν οι κύριοι Τσίπρας-Ζάεφ. Βέβαια τον πρώτο λόγο τον έχει ο πρωθυπουργός, για αυτό και εφάρμοσε κάτι που δεν ήθελε η πλειοψηφία, όμως εδώ υπάρχει μια σημαντική…υποσημείωση. Αρκετοί Έλληνες γνώριζαν τις πεποιθήσεις του Αλέξη Τσίπρα, αλλά τον στήριξαν με έμμεσο ή άμεσο τρόπο.

Το Σκοπιανό «τελείωσε». Λύθηκε με τον τρόπο που όλοι και όλες γνωρίζουμε. Οι εξελίξεις που ήρθαν όμως, δεν είναι καθόλου καλές.

Μας έπιασαν στον ύπνο. Η υπουργός Άμυνας της γειτονικής χώρας, δήλωσε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι η Ελλάδα θα ήταν καλό, να επιτηρεί τον ουρανό των Σκοπίων. Θα προστατεύουμε εμείς τα Σκόπια, μιας και αυτή η χώρα, δεν έχει καμία δυνατότητα.

Δηλαδή: Δώσαμε Όνομα-Εθνότητα-Γλώσσα, υπάρχει περίπτωση να δώσουμε και… εναέρια προστασία, ο ελληνικός στρατός έχει εκπαιδεύσει, Σκοπιανούς στρατιωτικούς, τα ψαροκάικα των γειτόνων θα «μπούνε» στην Θεσσαλονίκη κ.α. Και όλα αυτά με την υπογραφή του Αποστολάκη…

Η κατάσταση είναι δύσκολη.

Τι γίνεται όταν μια χώρα, έχει τόσα πολλά κοινά σημεία με μια άλλη χώρα;
Δυστυχώς, τα συμπεράσματα βγαίνουν εύκολα και για να είμαστε συγκεκριμένοι, θα πρέπει να δούμε το βίντεο που ακολουθεί, για ακόμα μια φορά:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: