ΩΡΑ 19:39! Ανατροπή ΤΩΡΑ! Η Άνγκελα Μέρκελ

Κοινοποίηση:
merkel_0_0

Δεν είναι συνήθης η κίνηση από μία πολιτική αρχηγό και δη την ώρα της αποχώρησης. Δεν είναι επίσης συνήθης η λογική αποκοπής από τους σύγχρονους αγωγούς επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους- οι οποίοι σε σημαντικό βαθμό έχουν περάσει από την «συνήθεια» στον εθισμό από την πολύωρη πλοήγηση στα κοινωνικά δίκτυα. Δεν είναι βέβαια πρώτη φορά που η Γερμανίδα Καγκελάριος καταφέρνει να αιφνιδιάσει φίλους και αντιπάλους με μια κίνησή της.
Παρότι η Άνγκελα Μέρκελ παραμένει στο τιμόνι της διακυβέρνησης της χώρας της, ξεκίνησε να «χτίζει» με όρους πολιτικής ηγεμονίας την αποχώρησή της. Ή την επιστροφή της αργότερα; Με βίντεο που ανάρτησε στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε την αποχώρησή της Facebook και εξήγησε τους λόγους. Αφού ευχαρίστησε τους 2,5 εκατομμύρια followers της, καλώντας τους να συνεχίζουν να την «ακολουθούν» μέσω της επίσημης σελίδας της γερμανικής κυβέρνησης στο Facebook ή στο Instagram, υπενθύμισε ότι δεν είναι πλέον πρόεδρος του συντηρητικού CDU -και άρα, πρόσθεσε, θα έπρεπε να κλείσει τη σελίδα της.
Γερμανικά και όχι μόνο ΜΜΕ καταγράφουν «εύλογες απορίες» για την κίνηση αυτή της Άνγκελα Μέρκελ, καθώς σπανίως τα τελευταία χρόνια ένα δημόσιο πρόσωπο κλείνει τους επίσημους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμη και εάν αποχωρεί… Το μυστικό, ίσως κρύβεται, στα μηνύματα που ακολούθησαν την ανακοίνωσή της. Εκτός από τα αρνητικά -και ακροδεξιά- σχόλια για την στάση της στο προσφυγικό με το άνοιγμα των συνόρων της Γερμανίας – έλαβε και μηνύματα … στήριξης για την «επόμενη μέρα». Από ανθρώπους που της έγραφαν ότι θα ήθελαν για Πρόεδρο στη χώρα. Μήπως γι’ αυτό έκλεισε από τώρα την σελίδα της στο Facebook;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μαλλον, την κλεινει, γιατι την ξεφτιλα, που της εκανα, μεσω αγριων, Μπινελικιων.

Comments are closed.