ΩΡΑ 20:39! Αυτή είναι η απάντηση του ΜΑΚΕΛΕΙΟ στον βρωμότουρκο που μας έδειξε το δάχτυλο! “Λοιπόν, άκου παλιολούγκρ@…”

Κοινοποίηση:
CAN1-768x544

Όχι μόνο εξόργισε όλους τους Έλληνες μια ελεεινή πουστ@ρ@ από την Τουρκία που το παίζει γκόμενος (ΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΗΘΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΣΚΑΙ! ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ Κ@Λ@ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΧΥΔΑΙΑ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ. ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙΣ ΤΩΡΑ.), το τερμάτισε με την γελοία απάντηση που έδωσε στην εκπομπή του Μουτσινά (Η απάντηση του Τουρκαλά για την άσεμνη χειρονομία μπροστά στην Ελληνική σημαία! (ΒΙΝΤΕΟ).

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα του ανταπαντήσει όπως μόνο αυτό ξέρει. Λοιπόν άκου παλιολούγκρ@, πάρε το δαχτυλάκι, σάλιωσέ το και βάλε το στον γυμνασμένο π@το σου. Όταν απαιτείς να σέβονται τη βρωμοχώρα σου, οφείλεις να σέβεσαι και τους ξένους. Ειδικά αυτούς που σε έτρεψαν σε φυγή άπειρες φορές στο παρελθόν. Άντε καληνύχτα τώρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Εντάξει όντως παρεξήγηση ήταν. Υπάρχουν και άλλες φωτό που τον δείχνουν να σηκώνει τα γυαλιά του με το κωλοδάκτυλο. Το συνηθίζει σαν πουστάρα που είναι αλλά τον παρεξηγήσαμε τον πουστομόγγολο.

  2. ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΡΑ???? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΣΤΑΚΕΣ ΤΟΥΣ (ΑΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ) ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ??? ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ !!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟ !!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ !!!!!

  3. σκατα στον ταφο του τ μουνι της μανας του ο πουτανας ο γιος να.μην.προλαβει να μπει στο αεροπλανο να ξερασει τα σωθικα του

Comments are closed.