ΩΡΑ 23:01! Έκτακτο: Επίθεση με μολότωφ στο σπίτι της Τζάκρη στα Γιαννιτσά

Κοινοποίηση:
ektakto-1

Επίθεση στο σπίτι της βουλευτού Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Τζάκρη, σημειώθηκε προ ολίγου, όπως ενημέρωσε ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος την ολομέλεια της Βουλής, μετά την επίθεση χθες στο σπίτι του βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αστέριου Καστόρη.

Ο κ. Φάμελλος, αφού καταδίκασε εκ μέρους της κυβέρνησης, απερίφραστα τα γεγονότα, κάλεσε την Νέα Δημοκρατία να πάρει θέση και όλες τις πολιτικές δυνάμεις να προβούν σε δηλώσεις καταδίκης.

Από την επίθεση προκλήθηκε πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γιαννιτσών που έσπευσε στο σημείο. Αστυνομικοί και πυροσβέστες ερευνούν το περιστατικό

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ερχεται η ωρα που οι προδοτες και τα παιδια τους θα κρεμαστουν στα φαναρια

    Κρατατε γερα και ετοιμαστειτε για ανταρτικο

  2. Κρεμάλα στην αρχικ*ριόλα ελλεινή σκατόψυχη προδότρια και σε όλους/όλες τους προδότες των Ελλήνων.

  3. ITS PARTY TIME! ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΛΑΣ! ΦΟΒΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ! ΤΟΣΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΛΗΤΕΣ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ!!!! ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ!!! ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΦΥΛΑΝΕ ΚΑΛΑ….. ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ…?

  4. Ο/Η ΑΝΑΡΧΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ=ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ-ΒΡΕΦΟΦΑΓΙΑ λέει:

    Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ Η Ο ΓΙΟΣ ΒΟΥΤΣΗ ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗ ΜΠΟΜΠΑ??Η ΕΙΚΟΝΟΚΛΑΣΤΙΚΗ ΣΕΧΤΑ Η ΟΙ ΑΓΙΟΙ 40 ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΟΜΠΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ??ΑΝΤΙΦΑ Η ΚΕΕΡΦΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΜΠΑΖΟΤΖΑΚΡΗ??ΠΟΥΝΑΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΖΙΩΤΗ..ΜΑΣ ΕΓΛΕΙΨΕ!ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΟΧΙ ΡΕ!Η ΝΑΖΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ?ΤΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΗΡΟΓΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΧΥΣΣΑ??ΑΦΟΥ ΔΝ ΨΟΦΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ…1000000% ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ…ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΣΚΑΣΕ Η ΜΟΛΟΤΟΦ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣΟΝΩΝΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ…ΘΑΤΡΩΓΕ ΚΑΝΑ ΒΡΕΦΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!

  5. Οταν έκαιγαν τον κόσμο στο Μάτι δεν υπήρχε καμιά αντίδραση στη βουλή, ουτε μια συγνώμη.
    Ξεπουλάνε την πατρίδα μας , την ιστορία μας κ το χειρότερο; Δεν ντρέπονται…. Εσπαζαν στο ξύλο τον κόσμο, έριχναν χημικά σε μωρά παιδιά κ γερους χωρίς έλεος… Σπειρατε ανέμους θα θερισετε θύελλες τωρα..
    Ηρθε η ωρα της πληρωμής κυρία μου..

  6. ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΑΣ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ

  7. Άντε να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι προδότες. Καλύτερα πυρκαγιά απο βανδαλισμό, καθαρίζει κιόλας. Τόσα χρόνια μας εκφοβίζουν οι πολιτικοί, ήρθε ο καιρός της πληρωμής. Όταν όλοι αυτοί θα μάθουν να φοβούνται τότε θα μάθουν και να σταματάνε την ασυδοσία τους. Γιατί όταν κάποιος δεν είναι πολιτισμένος και σωστός δεν μπορείς ειρηνικά και με συζήτηση να βγάλεις άκρη, πρέπει να τον κάνεις να σε φοβάται, να τον εξαναγκάσεις να σε σεβαστεί έστω και με το ζόρι.

Comments are closed.