ΩΡΑ 23:30! “ΕΙΣΒΟΛΗ” ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ 40 ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΝΤΑΓΚΕΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΙΕΡΕΑ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
spetsnaz-2-1-960x475

Μεγάλη επίθεση της τρομοκρατικής εξτρεμιστικής μουσουλμανικής οργάνωσης της ISIS βρίσκεται σε εξέλιξη στη Δημοκρατία του Νταγκεστάν, η οποία ανήκει διοικητικά στην Ρωσία. 

Η ISIS η οποία εκτός από την βαρβαρότητά της  είναι γνωστή και για τις επιλεγμένες επιθέσεις που πραγματοποιεί, πότε τις πραγματοποιεί και εναντίον  ποίων,  επιτέθηκε σε δύο πόλεις του Νταγκεστάν στο Ντέρμπεντ, και την πρωτεύουσα  Μαχατσκαλά, στοχεύοντας αστυνομικά τμήματα, ορθόδοξους ναούς και συναγωγές.

(Ανανέωση 10:30) Σε θρίλερ εξελίσσεται η επίθεση ισλαμιστών τρομοκρατών στο ρωσικό Νταγκεστάν καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες τουλάχιστον 40 άτρομα έχουν πιαστεί όμηροι από τους τρομοκράτες σε εκκλησία.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Οσσετίας Sergey Menyaylo «η επίθεση οργανώθηκε από το εξωτερικό και έγινε για να αποσταθεροποιήσει το βόρειο Καύκασο».

Η συναγωγή στο Ντέρμπεντ, έχει τυλιχθεί στις φλόγες, σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους.  Ένας αστυνομικός, ένας ιερέας και ένας φύλακας της συναγωγής σκοτώθηκαν, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν τη συναγωγή στο Ντέρμπεντ να έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Πυροβολισμοί ακούστηκαν και στην πρωτεύουσα της Δημοκρατίας του Νταγκεστάν, Μαχατσκαλά.

Δύο από τους δράστες σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς, ανέφερε το Baza Telegram. Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι μια ορθόδοξη εκκλησία στην ίδια περιοχή δέχτηκε επίθεση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πυροβολισμοί σημειώθηκαν και σε ένα αστυνομικό τμήμα.

Νέοι πυροβολισμοί σημειώνονται και αυτή την ώρα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Όπου ISIS βέβαια διάβαζε CIA ΝΑΤΟ και αμερικάνοι. Την εβραίικη συναγωγή την κάψανε για ξεκάρφωμα.

  2. Μια ακομη περιπτωση Μουσλι με Εβραιους να σφαζονται.

    Αυτο γινεται στα συνορα της Ρωσιας εκει που υπαρχει ενα μικρο ποσοστο ισλαμιων.
    Οπου Ισλαμ και Σφαγες.

  3. Με αυτό κ με το άλλο θα οδηγήσουμε στον 3 παγκόσμιο πόλεμο…ειναι όλα προφητευμενα …πρέπει να είσαι νεοέλληνας για να μην καταλαβαίνεις τι ερχεται

  4. μάχαιρα έδωσες μάχαιρα θα λάβεις Κύριε Πούτιν μόνο που δεν είναι το κεφάλι το δικό σου

  5. Όταν οι δειλοι Ρώσοι χρησιμοποιουσαν τον Καντιροφ και τους μουσουλμανους Τσετσενους να σφαζουν αθωα παιδακια και να βιαζουν γυναικες,ήταν καλά?όταν ο δολοφόνος πουτιν είναι αγκαλίτσα με τον φίλο του τον Ερντογαν είναι καλά?κλασιδιαρικοι “μπατριωτες έχετε τρικυμία εν κρανιω…ευτυχώς το όραμα σας για ρωσικές αυτοκράτοριες,πυρηνικά και λοιπές γελοιοτητες έμεινα πάλι στα κόμικς που διαβαζετε…οι Ρώσοι ποτε δεν νικούσαν.. τίποτα δεν κατάφεραν και πια παίρνουν αυτό που τους αξίζει.. την ήττα και την ταπεινωση!

    1. Ενώ ο Αμερικάνος δεν έχει πλοκαμιασει τον ερντοκαρντάση

    2. Είσαι κάθε μέρα καραγκιόζης ή παίρνεις και κανά ρεπό…::::::: Από ιστορία δε, άριστος.!

    3. Αν και μαθηματικός, δεν βγαίνουν τα νούμερα.

  6. Όλα αυτά θα τα πληρώσουν πολύ ακριβά Ουκρανοί και ΝΑΤΟ

  7. Παιζουνε τα ρεστα τους η αμερικανοι απεναντι στην ρωσια με το γνωστο τροπο πληρωνοντας παλια μελη τους isis
    να κανουνε τρομοκρατικες ενεργειες μεσα στην ρωσια και σε μια περιοχη που ζουνε μουσουλμανοι.
    Πιστευω οτι θα το συνεχισουνε μεχρι και της εκλογες στης ΗΠΑ.

  8. Να βάλει στρατό στα βόρεια σύνορά του ο Πούτιν. Συντηρούν οι δυτικοί τον πόλεμο στην Ουκρανία για να αποσταθεροποιήσουν τη Ρωσία.

Comments are closed.