Ω ΘΕΕ ΜΟΥ! Καταγγελία: Δείτε τι μάσκες μοίρασαν στο υγειονομικό προσωπικό του «Σισμανόγλειου» για να προστατευθούν από τον κορωνοϊο – Ρε πάτε καλά;;;

Κοινοποίηση:
1

Μια ακόμη καταγγελία έρχεται από ιατρικά χείλη αναφορικά με τα ανύπαρκτα μέσα προστασίας των γιατρών και νοσηλευτών στα νοσοκομεία, αυτή τη φορά από τον διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας – Πειραιά και γενικό γραμματέα της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Γιατρών, Πάνο Παπανικολάου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο ΕΟΔΥ με σχετικό έγγραφο που εστάλη σε όλες τις Υγειονομικές Περιφέρειες και τις μονάδες Υγείας, έδωσε οδηγίες για τη νοσηλεία ασθενών με λοίμωξη από το νέο κοροναϊό σε περίπτωση ελλείψεων. Για τις σχετικές ελλείψεις, προειδοποιούσαν εδώ και καιρό οι υγειονομικοί του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ζητώντας από την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για την επάρκεια απαραίτητου ειδικού εξοπλισμού ώστε οι νοσοκομειακοί γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό να μπορέσουν να ανταποκριθούν στην επιδημία… ο ΕΟΔΥ δίνει οδηγίες για το πως να ανταποκριθούν… χωρίς μάσκες και γάντια.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Μπορει να μας πει καποιος ποσα λεφτα για το μεταναστευτικο υπαρχουν και ποσα για το συστημα υγειας.
    Κουιζ.

  2. …στα νοσοκομεία που έγινε επίταξη δεν έχουν σχέδιο-διαδικασίες αντιμετώπισης…

  3. Ο πατουλης φοράει cucci με χρυσά βαροφσκι…

  4. Ας μη ψαρωνει ο Ελληνικός λαός. Δεν φωνάζουν ανησυχώντας για την ζωή μας. Φωνάζουν γιατί μετά θα τους πάρουμε με τις πέτρες γιατί θα φανεί το ποσό κατεκλεψαν τον χώρο της υγείας αφήνοντας τους πολίτες που πλήρωσαν για την υγεία τους απροστάτευτους. Η κατάχρηση όλων αυτών των χρημάτων θα φανεί σε λίγες μέρες. Κάνουν ότι μπορούν για να αρρωστήσουμε σε μικρές δοσεις μιας κι έχουν καταστήσει το σύστημα υγείας ανίκανο με χιλιάδες γιατρούς μας στο εξωτερικό και ελάχιστες εντατικες. Τα θέλαν όλα στην τσέπη τους.Τα ψίχουλα που δίνουν οι προδότες είναι να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια. Αν παινευονται ότι πήραν κάποια μέτρα νωρίτερα από κυβερνήσεις άλλων κρατών θα πρέπει να ξέρετε ότι τα κρατοι που το έπραξαν έχουν ισχυρό σύστημα υγείας με εκατοντάδες χώρους εντατικών καθώς και είναι ισχυρά οικονομικά για να στηρίξουν με παχυλούς μισθούς όσους απέχουν η έχασαν τις δουλειες τους

  5. Ρε Κικκιλια ζωον…ε ζωον…
    Τι κανετε ρε ηλιθιοι…
    Ο αλλος ο καμποσος ο Χαρδαλιας που βγαινει και στα καναλια δεν ντρεπεται;
    Οι μασκες πρεπει να’ναι το λιγοτερο ffp2-3 ρε ξετσιπωτοι…!

  6. ΑΦΟΎ ΡΕ ΝΟΎΜΕΡΑ ΓΙΑΤΡΟΊ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΆΓΕΙ, ΈΚΛΕΙΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΔΏ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ, ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΟΙΟΣ?? Ο Π@@ΤΣΟΣ??Η ΚΝΕ ΠΟΥ ΈΧΕΤΕ ΠΑΤΈΡΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ?? ΠΆΡΤΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΌ… ΑΦΟΎ ΤΟΎΡΚΟΙ Κ ΚΙΝΈΖΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΆΓΟΥΝ ΣΟΥΔΩΣΑΝ ΑΠΤΆ ΤΡΊΑ….. ΔΕ ΣΑΣ ΆΡΕΣΕ…… ΑΦΟΎ ΔΕ ΣΑΣ ΆΡΕΣΕ ΦΆΤΕ ΣΥΡΙΖΟΝΔΠΑΣΟΚΟΛΑΟΣΒΕΛΟΠΟΤΑΜΟΑΝΝΕΛΛΚΚΕ….ΔΕ ΣΑΣ ΆΡΕΣΕ ΣΑΣ ΞΥΝΙΖΕ.. Ε ΠΆΡΤΕ ΝΑΧΕΤΕ.

  7. Αφού δέν σάς έβαλαν να τής πληρώσετε κιόλας μήν μιλάς καθόλου αδερφέ

Comments are closed.