Διαβάστε αναλυτικά τι ακριβώς είχε πει: Είναι πολύ ζεστό ακόμη το αίμα… Είναι αδύνατο να υπάρξει ποτέ συνεργασία των Άγγλων, των Γάλλων, των Γερμανών, των Ιταλών, των Αυστριακών.
Μπορεί είκοσι και πλέον χρόνια πριν τα λόγια του να έμοιαζαν ότι δεν είχαν καμία βάση, όμως ο Γέροντας Παϊσιος, που κοιμήθηκε στις 12 Ιουλίου του 1994 και αναπαύεται στο Ησυχαστήριο του Αγ. Ιωάννου Θεολόγου,του Αγ. Αρσενίου του Καππαδόκου, στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, κατέγραψε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες για τη σημερινή εποχή προφητείες.
Μεταξύ αυτών, χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του για τη Γερμανία:
«Είναι πολύ ζεστό ακόμη το αίμα… Είναι αδύνατο, και θα φανεί αυτό αργότερα, να υπάρξει ποτέ συνεργασία των Άγγλων, των Γάλλων, των Γερμανών, των Ιταλών, των Αυστριακών, κλπ. όταν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που χάσανε στον Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο τους πατεράδες και τους θείους τους. Είναι ποτέ δυνατόν να ονομάζει ο ένας τον άλλον «σύμμαχε» και να το εννοεί; Μή βλέπουμε τα πράγματα κοντόφθαλμα και μόνο χάριν της Οικονομίας. Θα βγει ο Εθνικισμός στην επιφάνεια και τότε… Διαλύεται η Ευρώπη λόγω Γερμανίας!»
Πηγή: dogma.gr
Θα γίνει Brexit σίγουρα, γιατι οι Άγγλοι το κατάλαβαν το παραμύθι απο την αρχή γι’αυτό δεν άλλαξαν νόμισμα. Οι πρώτοι αποχωρήσαντες απο το 4ο Ράιχ θα είναι οι πιο τυχεροί. Εμείς τους παρακαλάμε να μείνουμε και οι Άγγλοι τους φτύνουν κατάμουτρα. Αυτή είναι η κατάντια μας. Θα φύγουν και άλλοι λαοί γιατί βλέπουν την δικτατορία της Γερμανίας, δεν θέλουν και τους μετανάστες. Διαλύεται, τα θεμέλια είναι πήλινα, μια μούφα άχρηστων τεχνοκρατών που το παίζουν ηγέτες.