Άγριο ΚΡΑΞΙΜΟ από το Charlie Hebdo στο ΔΝΤ: «Σώστε την Ευρώπη…Πνίξτε έναν Έλληνα»!!

Κοινοποίηση:
charlie-hebdo-ellinas

Με ένα εξώφυλλο αφιερωμένο στο ελληνικό ζήτημα και το ρόλο του ΔΝΤ κυκλοφορεί το περιοδικό Charlie Hebdo,… που έγινε ευρέως γνωστό, έπειτα και την τραγωδία της επίθεσης στα γραφεία του, και του μακελειού που ακολούθησε. Το Γαλλικό περιοδικό τα χώνει άγρια στο ΔΝΤ με το ευρηματικό σκίτσο του.

«Σώστε την Ευρώπη…Πνίξτε έναν Έλληνα» γράφει χαρακτηριστικά.

Με τον πιο εύστοχο τρόπο το περιοδικό απεικονίζει το ρόλο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην επίλυση του ελληνικού προβλήματος, παίρνοντας ανοιχτά θέση υπέρ της Ελλάδας.

Το περιοδικό που έγινε ευρέως γνωστό, έπειτα και την τραγωδία της επίθεσης στα γραφεία του, και του μακελειού που ακολούθησε, «στήνει στον τοίχο» τους εταίρους για τη διαχείριση της ελληνικής κρίσης.

Η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, έχει βάλει σε ένα κουβά γεμάτο νερό έναν Έλληνα και απειλεί να τον …πνίξει.

Η λύση στον τίτλο «Σώστε την Ευρώπη», σύμφωνα με την Κριστίν Λαγκάρντ είναι να «Πνίξετε έναν Ελληνα».

Το περιοδικό έρχεται να αποτυπώσει το κλίμα δυσφορίας που επικρατεί κυρίως στη Γαλλία, για τη στάση την οποία έχει κρατήσει η Ενωμένη Ευρώπη στην ελληνική κρίση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. «Σώστε την Ευρώπη…Πνίξτε έναν Εβραίο»

  2. Δεν είμαι αριστερός… Έχετε πάρει όμως χαμπάρι, ότι παγκόσμια, μόνο οι αριστεροί μας υποστηρίζουν;

Comments are closed.