Άννα Βίσση: Το ψέμα για την ηλικία της βγήκε στην φόρα…

Κοινοποίηση:
anoula_607_364_577_324

“Βασικά είχαμε πει ψέματα…”
Η Άννα Βίσση μίλησε ανοιχτά για το ψέμα της…

Μάλιστα η Άννα Βίσση δεν ήταν μόνη, καθώς το ψέμα της το μοιράστηκε με την αδελφή της Λία, οι οποίες “εξαπάτησαν” το ΡΙΚ.

Ο λόγος; Το πρώτο βραβείο που απέσπασε στη ζωή της σε ηλικία μόλις 12 ετών!

Να λοιπόν τι είπε η Άννα Βίσση για την μίκρη της απάτη: “Βασικά είχαμε πει ψέματα… Σε εκείνο τον πρώτο διαγωνισμό που πήγα στη ζωή μου, στο ΡΙΚ, είπαμε ψέματα. Δήλωσα ότι είμαι 16 χρονών, αντί 12 που ήμουν, για να μπορώ να λάβω μέρος. Πήγαμε στη Λευκωσία με τη Λία στο πιάνο κι εμένα στο τραγούδι και κερδίσαμε παμψηφεί την πρώτη θέση!

Θυμάμαι μας έδωσαν 15 λίρες και κάποια βιβλία. Με τα λεφτά πήραμε από ένα ποδήλατο, άσπρο νομίζω, για να πηγαίνουμε σχολείο κάθε μέρα. Στο σπίτι μας, Άγγελου Σικελιανού 26, καθόμασταν τα μεσημέρια, όταν ο κύριος Νέστωρας πήγαινε για σιέστα και κάναμε πρόβες στην κουζίνα. Η μάνα μου μαγείρευε -έφαγες ποτέ φαγητό απ’ τη μάνα μου; Δεν υπάρχει!- κι εμείς στο τραπέζι της κουζίνας με το καρό τραπεζομάντηλο κάναμε πρόβες.

Με έβαζε να τραγουδάω και με διόρθωνε. Στην ερμηνεία, στην τεχνική και στην ορθοφωνία. Όλα αυτά, ενώ το φαγητό στη κατσαρόλα σιγοψηνόταν! Μετά οι τρεις μας καθόμασταν στο πιάνο, δίπλα στο σαλόνι και το τελειοποιούσαμε”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: