“Άσε με να φύγω, θα σε σφάξω, θα σε σκοτώσω”

Κοινοποίηση:
dias

Στη σύλληψη ενός τσαντάκια από την Αλγερία προχώρησαν τα ξημερώματα άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ και αστυνομικοί της άμεσης δράσης Θεσσαλονίκης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλγερινός έκλεψε την τσάντα μιας νεαρής που εργαζόταν σε καφετέρια της οδού Αριστοτέλους. Συνάδελφος της νεαρής αντιλήφθηκε την ενέργεια του δράστη και τον καταδίωξε. Λίγα λεπτά αργότερα τον ακινητοποίησε στην οδό Τσιμισκή και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μέχρι να φτάσει στο σημείο αστυνομική δύναμη ο δράστης εξαπέλυε απειλές εναντίον του νεαρού που τον έπιασε. «Άσε με να φύγω, θα σε σφάξω, θα σε σκοτώσω» του φώναζε. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον Αλγερινό και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr ο δράστης έχει προβεί και παλαιότερα σε κλοπές τσαντών και σε διαρρήξεις αυτοκινήτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο/Η ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ λέει:

    Καθημερινος ρατσισμος εναντιων των ελληνων και ολοι οι λαθροαλλυλεγγυοι μουγκα.Προδοτες κανατε την ελλαδα μας χωρα λαθροεγκληματιων και δολοφονων.

    1. Κι εσυ τοτε γιατι ψηφιζεις το δεκανικι τους(χα)?

  2. ΠΟΛΥ φυσικό, Φυσικότατο ήταν να τον αφήσουν ελεύθερο να συνεχίζει τις κλοπές. Δηλαδή αν τον ξαναπιάσουν τρίτη φορά, δεν πρέπει να φωνάξουν την αστυνομία αλλά τον νεκροθάφτη. Θα είναι ο πιο αρμόδιος.

  3. Όχι ρε γαμώτο!!!

    Τον πιάσανε???

    Όχι ρε……….ΓΙΑΤΙ δεν τον ΑΦΗΝΑΝ να κλάψει καμιά 20αριά φορές πρώτα!!!

Comments are closed.