Άσχημο πέσιμο κατά της Προέδρου της Βουλής απο τον γλύφτη του μνημονίου με τις σκουληκιασμένες πίτσες(βίντεο)

Κοινοποίηση:
evaggelatos-deltio

Δηλητήριο έχυσε στο δελτίο του Mega , στο πλευρό της “αγαπημένης” του, Όλγας Τρέμη, ο εδώ και χρόνια μνημονιακός “γλύφτης” και το ημιαξόνιο του συστήματος, δημοσιογράφος της διαπλοκής, Νίκος Ευαγγελάτος.

Για τον Ευαγγελάτο δεν είχαμε φυσική αντιπάθεια ποτέ. Μας ήταν συμπαθής σαν φυσιογνωμία(γλυκοφατσούλα), συνεργάσιμος, συναδερφικός(με όσους φοβόταν)και γενικά προσεγγίσιμος.

Τα τελευταία χρόνια όμως, ο κύριος Νίκος άλλαξε. Την δημοσιογραφικό του συμπεριφορά(για την προσωπική του δεν μας αφορά)την κρίναμε την εποχή του μνημονίου.

Πλακάκια με την εξουσία, άρρηκτος δεσμός με το μνημόνιο, καμία αλληλεγγύη στα προβλήματα του κόσμου.

Στο δελτίο της Πέμπτης, ξεπέρασε τον ίδιο τον αρνητικό του εαυτό. Απίστευτα ψεύδη και μαύρη προπαγάνδα κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου που από ολα όσα προκύπτουν πυροβολείται από όλα τα μνημονιακά ΜΜΕ γιατί προφανώς προσπαθεί να αλλάξει ζητήματα στη Βουλή τα οποία βρίσκονται κάτω από τα δεσμά του πολιτικού συστήματος που βλέπει να χάνει προνόμια και απολαβές.

Κρίμα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Και βιτσιόζος.ο Εισαγγελατος αν ψαξεις την ιστορία με την Μπεζαντάκου…
    Οπως ολα τα σκουλίκια της εξουσίας φυσικά…

  2. Ο στρωματέξ με τα ακάρεα……………….χαχαχαχαχαχχα

  3. Παλι θα ασχολουμαστε με το τι ειπε ο καθε υπαλληλος??
    Σταματηστε να κανετε σταρ τους υπαλληλους

  4. Λυσσάνε ρε.. Μα πόσο σιχαμένοι είναι μερικοί δημοσιογράφοι; Ρε Χιο λερώνεσαι και μόνο που αυτοαποκαλούνται αυτοί δημοσιογράφοι, ξεβράκωσε τους!!!

  5. δεν υπαρχει δημοσιογραφος Ευαγγελατος…τους αηδιασε ολους…τον χρησιμοποιουν οι καναλαρχες για τις μπιζνες τους…ποιος Ευαγγελατος;;; αυτος που το παιζει μοντελο;;; γραμμενο τον εχει ο κοσμος…αν…αν κλεισει το MEGA τους που θα παει ο κατινας;;;στην χλιδατη βιλλα του.να απολαυσει μαζι με το σουργελο την Τατιανα του τα ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ που εβγαλε εξω με αυτα που εχει μεσα…..και η φυλακα στην αναμονη…..

  6. Χιο συνεργασου με Μητσικωστα και μεσο φαρσας ξεσκεπασε τους

  7. Εντάξει ρε η Ζωή είναι αυτό που είναι ! Ο Ευαγγελάτος όμως είναι….εκείνο το ΄΄αιφνίδιο” υγροποιημένο περιεχόμενο του παχέος εντέρου σε κένωση οξείας γαστρεντερίτιδας !

Comments are closed.