Έγινε “λαγός” ο Αλέξης της ψυχής μας. Καμία συνέντευξη τύπου από τον Έλληνα ήρωα πρωθυπουργό. Πολύ πλάκα θα έχει το θέμα από δω και πέρα

Κοινοποίηση:
28alex

Ο Peter Spiegel, των Fianancial Times, αναφέρει πως πιθανότατα δεν θα υπάρξει συνέντευξη τύπου με την συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο ενδέχεται ο Έλληνας πρωθυπουργός να κάνει κάποια δήλωση εξερχόμενος της αίθουσας.

 

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ και ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, θα δώσουν συνέντευξη τύπου.

Στην συνέντευξη τύπου αναμένεται να συμμετάσχει και η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγγελα Μέρκελ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΙ ΚΑΡΟΤΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

  2. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ….???ΕΘΝΙΚΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΑΡΙΟ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΑΠ…ΒΡΕ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΒΡΕ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΚΑΡΟΤΟΤΡΑΦΕΙΣ

  3. *τα μέτρα είναι γενικά και ειδικά , τα γενικά αφορούν όλους , τα ειδικά αφορούν τον ιδιωτικό τομέα , το δημόσιο που μας έφτασε σε αυτά τα χάλια δεν το αγγίζουν ΚΑΘΟΛΟΥ

  4. για να γινει κατι χρειαζεται πιστη στο Εθνος και ενοτητα κατι που δεν υπαρχει στους Ελληνες, τουλαχιστον σε ολους. δεν νομιζω να γινει ποτε τιποτα γιατι οι κακομοιροι τρωνε κουτοχορτο καθημερινα απο τα ΜΜΕ. οσοι ειναι στην υπαιθρο κι εχουν κανενα χωραφακι απ’τους παππουδες θα τη βγαλουν καθαρη(για χαμηλα στρωματα μιλαμε παντα), οι υπολοιποι μεσα στις μεγαλουπολεις θα σφαχτουν μεταξυ τους(ως συνηθως).

  5. Για αλλη μια φορα ο μεγιστος Ηλιας Κασιδιαρης ειχε δικιο!Απο την αρχη της διακυβερνησης απο τον Ξυριζα ειχε προβλεψει το κοντρα ξυρισμα στο τελος!Η Ελλαδα μπορει να καταρρεει.Ομως δυνητικα ανερχεται στις συνειδησεις ο ενας που θα την αναστησει.Για μενα αυτος ειναι ο Ηλιας!

    1. Σε λάθος χώρα προσπαθείτε να επιβληθείτε, ακροδεξιά εκτρώματα.
      Δεν σας μάθανε στο σχολείο τι έπαθε άλλο ένα ακροδεξιό μόρφωμα κατά το 1940?

  6. 8 δις ειναι η βαση , αυτο θα φτασει ισως και 12-14 δις.αυτο κοντα στο μειλ χαρδουβελη ειναι 10 φορες χειροτερο.κριμα που τον ψηφισα αλλα ηταν η τελευταια φορα.φωναζε για κοροιδια και προδοσια τους αλλους ,αυτος τι εκανε τωρα;

  7. “μαγκες το καλη μας επιβιωση το ενοουσα για ολους γιατι …..ακομη και αυτοι που σηκωνουν μνημονιακα πανό την ιδια μοιρα θα εχουν με τους υπολοιπους ,απλα ειναι αφελεις γιατι δεν εχουν καταλαβει οτι αν ψωφισει η αγελαδα… ψωφανε και τα παρασιτα της……ακομη και Αστυνομια ,στρατος, δικαιοσυνη κλπ,ολο το δημοσιο πλεον λειτουργει παρασιτικα ….. παραταυτα δυσπιστω οτι θα ξυπνησουν εγκαιρα ….. το βιολογικο τους τελος θα ερθει μαζι με την αγελαδα που ειναι στα τελειωματα της ….. καλες μας μερες οσες μας απομειναν συνελληνες.” στεφανε χιε αυτο το εγραψα στο DEFENCENET ζητωντας τους να το κανουν αρθρο αν θελουν να περασουν καποιο μυνημα απογοητευσης για την κυβερνητικη πολιτικη …. αλλα χλωμο το βλεπω . Την χρυση αυγη την εχουν μουλωξει , την εκλησια την εχουν φιμωσει , επανασταση δεν γινεται , η μοιρα ολων μας κοινη …. η μονη διαφορα ειναι οτι την ευθυνη για το αδοξο τελος μας φερουν αποκλειστικα οι παρασιτικοι. αν μπορεις θειξε το σαν θεμα στεφανε .
    με εκτιμηση απο εναν σκεπτομενο αλλα απογοητευμενο συνελληνα

  8. ρε ναζιδες μην ασχοληστε με την Ελλαδα μας, ασχοληθειτε με τους
    δολοφονους βουλευτες σας και βγαλτε επιτελους το σκασμο…

  9. To “ξεβράκωμα” του Mr. Alexis!

    Αντί να σκίσει το μνημόνιο, έσκισε τους ψηφοφόρους του!

  10. ΄΄ Η Ελλάδα του μνημονίου μέρος 3ο΄΄ Αυτός είναι ο τίτλος
    Καληνύχτα Ελλάδα

  11. Που είναι οι Συριζαίοι; Που χάθηκαν ;
    Ω ρε ξεφτίλες.

    1. @Γιάννης: Απολαμβάνουν τα καρότα των τοκογλύφων.

      1. Δυστυχώς τα καρότα και τα αγγούρια εμείς θα τα φάμε. Τακοματόσκυλα ο,οι κλέφτες κλπ τίποτα δεν θα πάθουν. Βέβαια βέβαια οι Δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι που είναι ο καρκίνος της χώρας την γλυτώνουν.
        Άν παρατήρησες όλος ο καβγάς έγινε για να μην πληρώσουν αυτοί και σε αντιστάθμισμα να μπουν νέοι φόροι.

Comments are closed.