Έκτακτο:Χαλάζι κατά τόπους σφοδρό & χιόνια στα ορεινά τις επόμενες ώρες!

Κοινοποίηση:
xioni-oreina

Σφοδρό χαλάζι σημειώνεται σε αρκετές περιοχές της δυτικής, βορειοδυτικής Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα, σε τμήματα του Ιονίου πελάγους, της Ηπείρου, της δυτικής Θεσσαλίας και της δυτικής Στερεάς Ελλάδας.

Τις επόμενες ώρες, χαλάζι κατά τόπους σφοδρό, θα πέσει και σε τμήματα της δυτικής Μακεδονίας. Δείξτε προσοχή ως το βράδυ στην Ήπειρο, στο βόρειο Ιόνιο, στη Θεσσαλία και στη δυτική Μακεδονία, μιας και αναμένονται ακραία καιρικά φαινόμενα.

Χιόνι κατά περιόδους πυκνό, σημειώνεται στα βουνά της βορειοδυτικής Ελλάδας, σε υψόμετρο άνω των 1700-1800 μέτρων. Σύμφωνα με το greek-weather.org πυκνά χιόνια θα πέσουν τη νύχτα και σε βουνά της κεντρικής Ελλάδα, σε υψόμετρο άνω των 1900-2000 μέτρων, ενώ στα βουνά της Ηπείρου και της Μακεδονίας, τα χιόνια ίσως να πέσουν πρόσκαιρα και πάνω από τα 1600-1700 μέτρα υψόμετρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ποιος σας ειπε οτι ο greek weather ειναι μετεωρολογος? επειδη εκανε ενα σαιτ και γραφει ολη μερα για σεισμους λιμους καταποντισμους? ποια χιονια στα 1700μ οταν το καιμακτσαλαν στα 2100μ εχει 6 βαθμους? γινεστε αναξιοπιστοι και σας παιρνει στο λαιμο του ο ασχετος! ηλεκτρολογος σε ενα ιεκ ηταν και τωρα φοιτει σε εκκλησιαστικη σχολη!

Comments are closed.