Έκτακτο!! Τώρα η απόφαση του Δικαστηρίου για τον Άκη; Θα κοιμηθεί σήμερα το βράδυ αγκαλιά και την Βίκυ του;;;

Κοινοποίηση:
ektakto

Ομόφωνα

απέρριψε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων την αίτηση αποφυλάκισης του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας,Άκη Τσοχατζόπουλου ο οποίος πρωτόδικα εχει καταδικαστεί σε ποινή 20 ετών για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

“Θέλω να σας εξηγήσω γιατί ζητάω την αποφυλάκιση μου . Είναι διότι τα δικά μου όρια προσωπικής αντοχής έχουν εξαντληθεί…Δεχθήκατε να αγνοήσετε κάποια δεδομένα, έναν άνθρωπο που σας λεει “ως εδω”” είπε ο πρώην υπουργος απευθυνόμενος στους δικαστές μετά την απόφασης τους.

“Εγώ αδυνατώ απο εδώ και πέρα να σταθώ στο Δικαστήριο …Δεκτή η απόφαση σας, σεβαστή, σας ευχαριστώ πολύ” κατέληξε

Νωρίτερα, η εισαγγελέας εισηγήθηκε την απόρριψη του αιτήματος του πρώην υπουργού. Η εισαγγελική λειτουργός είπε πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν πρεπει να αποφυλακιστεί καθώς θεωρεί πως είναι ύποπτος τέλεσης διάπραξης νέων αδικημάτων.
“Σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση ο πρώην υπουργός συμμετείχε σε μια οργάνωση με ένα περίπλοκο δίκτυο εξωχώριων εταιριών και τραπεζικών λογαριασμών και αν βγει από τη φυλακή ειναι πιθανό να διαπράξει νέο ξέπλυμα βρόμικου χρήματος. Η επιβολή περιορισμών όρων δεν κρίνεται επαρκής” ειπε μεταξύ άλλων η εισαγγελεας προςθέτοντας πως τα πρόβληματα υγείας που αντιμετωπιζει ο πρώην υπουργός μπορούν να αντιμετωπιστούν εντός της φυλακής.
Από την πλευρά του ο Λεωνίδας Κότσαλης συνήγορος του πρώην υπουργού τόνισε : “Ο Τσοχατζοπουλος έχει λογαριασμούς και ακίνητα δεσμευμένους και ειναι υπό τη στενή παρακολούθηση των αρμόδιων άρχων. Δεν μπορει να διαπράξει νέα ακίνητα, ζει με τη σύνταξη του…” τόνισε ο συνήγορος.
Από την πλευρά του ο έτερος συνήγορος του πρώην υπουργού Γιάννης Παγορόπουλος επισήμανε πως για άλλους κρατούμενους που δεν έχουν την ηλικία του πρώην υπουργού η Δικαιοσύνη έχει διατάξει την αποφυλάκιση τους και έχουν τεθεί σε κάτ´οίκον περιορισμό.
“Θα ειναι καλύτερα να φύγει αυριο με ένα φέρετρο από την φυλακή” διερωτήθηκε, σημειώνοντας πως δεν πρέπει ο Άκης Τσοχατζόπουλος να συνθλίβει επειδή ειναι το σύμβολο της κάθαρσης μίας άλλης εποχής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Έξω θα βγει διότι όλοι ετοιμάζονται για ρεσάλτο

Comments are closed.