«Έλιωσε» στη δίαιτα η Κατερίνα Ζαρίφη – Θα πάθετε πλάκα πόσο αδυνάτισε! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
260412210712_2556

Λίγο πριν την πρεμιέρα στην εκπομπή «Ελένη», η Κατερίνα Ζαρίφη μπήκε σε πρόγραμμα διατροφής, αφού θέλει να είναι ανανεωμένη.
Όπως είναι γνωστό, η Κατερίνα κατά καιρούς κάνει δίαιτα και έχει χάσει πάνω από είκοσι κιλά.
Η συνεργάτιδα της Ελένης ξεκίνησε πάλι διατροφή και δημοσίευσε μία φωτογραφία στο instagram γράφοντας: «Αμέσως είδα αποτελέσματα με τη διατροφή». Όντως, Κατερίνα τα αποτελέσματα είναι ολοφάνερα!

zarifizarifi1

zappit.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Βαριέμαι να ξαναλέω τι έλεγε στην εκπομπή της φώκιας της Μενεγάκη αυτή η χοντρή κομπλεξική σιχαμένη. Και διαπίστωσα στο ίντερνετ ότι παρα πολλες γυναίκες είναι το ίδιο σιχαμενες σαν τα μουτρα της, γι αυτό το κήτος έχει πολλες θαυμάστριες στο ίντερνετ. Αυτή είναι η απάντηση μου για αυτά που είχε πει στην φώκια τότε , για το ξενέρωτη, για την Ντόρα με το backpack και δεν ξέρω γιατί ΚΑΙ αυτή μιλάει για περουκες ! Δεν ξέρω τι τους κάνουν στα κανάλια και ξαφνικά οι 5 τους τρίχες γίνονται αφάνες. Όπως αυτή, η Μπαρμπαρήγου, η Λασκαράκη και άλλες θα υπάρχουν σίγουρα! Η επαρση των μαιντανων σαν τα μουτρα της είναι για να κάνω εμετο!

  2. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ !!!!!

  3. Η Ζαριφη εδω και χρονια κανει διαιτα,στην αρχη της σαιζον εχει χασει μερικα κιλα,αλλα ως το τελος της σαιζον τα ξαναπερνει πισω και με επιπλεον ΦΠΑ 24%.

Comments are closed.