Έλλη Παπαγγελή! Εμφανίστηκε πρωί πρωί με διάφανο μπούστο και έδωσε απλόχερα χαρά!!! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
papageli_0

Ότι είναι όμορφη και sexy είναι κάτι που δεν μπορεί να κρυφτεί. Ωστόσο, σήμερα, υπήρξε και ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός της που δεν μπορούσε να κρυφτεί. Η Έλλη Παπαγγελή έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της με το καλημέρα…

Το μπούστο της παρουσιάστριας ήταν διάφανο και η συνέχεια δεν χρειάζεται περιγραφή με λέξεις…

Ποιος άντρας θα μπορούσε να την κοιτάξει στα μάτια την ώρα που θα του μιλούσε;

ELLI2

ELLI1-682x384

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Τσουλάκι ο ένας,βούρλο ο άλλος.Ρε τρόμπες ζούμε το 2016 στην Ελλάδα ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥ… ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ;;;;Πιστεύετε ότι στην Ελλάδα του 2016 θα βρείτε σοβαρή γυναίκα;Ρε κοιτάξτε γύρω σας,η μάνα περνάει την πουτανιά στην κόρη.Και αυτό το κάνει η μάνα με την ανοχή του μπαμπά που δεν βγάζει άχνα γιατί φοβάται μην χάσει την τρύπα που φορτώθηκε.Η κόρη τώρα που προοδεύει στην πουτανιά και γίνεται πιο πουτάνα από την μαμά είναι γιατί ο δούλος με τον οποίο έχει σχέση(σχέση δούλος-αφεντικό) αντί να την συμμαζέψει κάθετε και την…υποστηρίζει στις επιλογές της…για να μην χάσει και αυτός με την σειρά του την τρύπα που έχει φορτωθεί έστω και ανεπίσημα.Ρε και παιδί όταν και άμα κάνουν,το κάνουν για να διαιωνίσουν την πουτανιά και για να ολοκληρωθούν ως πουτάνες αφού θα έχουν γίνει “μανούλες”,για να εκβιάζουν ακόμη περισσότερο τον δούλο που έτσι κι αλλιώς καταπίνει τα πάντα και φυσικά για να έχουν κάτι να παίζουν όταν δεν βαριούνται οπότε και παρκάρουν το παιδί τους στους γονείς ή τα πεθερικά τους!Ακόμη και όταν κάνουν αγοράκι πάλι την πουτανιά θα διαιωνίσουν κάνοντάς το πιο κερατά και από τον άνδρα τους.

    1. Το’χεις καψει μαγκα και την εχεις κανει λαστιχο

      1. Άλλος “το καίει” εκφράζοντας σκέψεις, με καλή ορθογραφία και σύνταξη, κι άλλος “το καίει” λαχανο”μαγκο”φθονεροευκολοχυδαιοβρίζοντας.

  2. ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ, ΚΑΤΙ ΕΛΕΓΕ. ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΟΥΡΛΟ. Η ΜΑΛΛΟΝ ΝΕΡΟ, ΑΟΣΜΗ, ΑΧΡΩΜΗ,ΑΓΕΥΣΤΗ.

  3. Η πτήση Αθήνα – Μύκονος όσο ο χρόνος για το κάπνισμα δύο τσιγάρων. Πολλοί οι άραβες από Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Άλλοι με μεγάλες θαλαμηγούς και άλλοι με ιδιόκτητα λίαρ τζετ φερμένοι. Όλοι τους έτοιμοι να καταθέσουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο ιστορικό ίδρυμα Μούναμπανκ για ευχάριστη παραμονή δέκα ημερών στο νησί που το μόνο δέντρο που έχει είναι μία συκιά και αυτή για τοπικό σύμβολο μαζί με τον πούστ πελεκάνο. Εργατικό δυναμικό από ελληνικά κανάλια από τον χώρο του θεάματος και του μόντελινκ κατέφθασε ταχύτατα με την ευκαιρία του Σαββατοκύριακου ή και της καλοκαιρινής άδειας. Όχι που θα άφηναν τσέχες, λιθουανές, αγγλίδες και σλοβάκες μετανάστριες να τους φάνε τις θέσεις εργασίας. Τα καλοκαίρια της Μυκόνου πόσες προίκες δεν βοηθήσανε από το 2001 και εξακολουθούν ακόμη να βοηθάνε! Επένδυση για τους δύσκολους χειμώνες της ανεργίας, τώρα που θα κλείσουν κάποια κανάλια και μαζί τους πολλές εκπομπές.

    1. Για τον Σπαλιάρα είναι τσάμπα.Για εμάς τους κοινούς θνητους κοστίζει αρκετά.

Comments are closed.