Ένας πατριώτης δε βρέθηκε να μπουγελώσει αυτό τον γελοίο παλιάτσο τον Σαρκοζί; Τζόκινγκ στο Σύνταγμα ο φονιάς

Κοινοποίηση:
sarkozi-syntagma

Με το γνωστό υφάκι, «μην με τραβάτε φωτογραφίες παρακαλώ» ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, αυτός ο γελοίος καραγκιοζάκος της ΝΤΠ, εθεάθη στο Σύνταγμα να τρέχει με αθλητική περιβολή, συνοδευόμενος από άνδρα της προσωπικής του ασφάλειας. Και δε βρέθηκε ένας πατριώτης να μπουγελώσει αυτό το μαλάκα χωρίς περικεφαλαία. Αυτό το ανδρείκελο του ιμπεριαλισμού, τον δολοφόνο λαών που έχουν πονέσει από τη γαλλική μπότα των παγκόσμιων εγκλημάτων.

Φορώντας σορτσάκι, μαύρο t-shirt και αθλητικά παπούτσια, ο σύζυγος της Κάρλα Μπρούνι δεν είχε διάθεση για φωτογραφικά ενσταντανέ, λίγες ώρες πριν από την πρώτη εμφάνιση του πρώην μοντέλου στο «Παλλάς».

Η εντυπωσιακή καλλονή ξεκινάει από την Αθήνα την παγκόσμια περιοδεία για την προώθηση του τελευταίου άλμπουμ της «A French kiss», επιθυμώντας να δηλώσει για πολλοστή φορά παρούσα στον χώρο της μουσικής.  Ο παλιάτσος εβραιόδουλος  Σαρκοζί συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και σήμερα το βράδυ αναμένεται να είναι στην πρώτη θέση για να απολαύσει την σύζυγό του.

Θα πληρώσουμε κάτι ή θα τα πληρώσει αυτός ο παλιάτσος από την τσέπη του, αν και αμφιβάλουμε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: