Ένα ΒΙΝΤΕΟ αφιερωμένο στους πολιτικούς ραγιάδες! ΔΕΙΤΕ ρε τι σημαίνει να κυβερνά την χώρα σου ΗΓΕΤΗΣ και όχι δουλικό!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kopadia

Συγκλονιστική ομιλία του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν στις 15 Μαρτίου 2016, επ’ ευκαιρία του εορτασμού για τα 168 χρόνια από τον αγώνα για την Ανεξαρτησία εναντίον των Αψβούργων (1848–49), μέσα από την οποία προειδοποιεί τον λαό του και όλους εμάς για την προσχεδιασμένη λαθρεποίκηση της Ευρώπης που έχει αποφασιστεί από τους σιωνιστές και τα δουλικά τους σύμφωνα με το σχέδιο Coudenhove-Kalergi που ακολουθούν και εκτελούν πιστά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί οι τούρκοι. Ο γνήσιος Σύριος έχει αρχοντιά, μοιάζει πολύ με τον Έλληνα στα χαρακτηριστικά και είναι χαμηλών τόνων ειδικά τους Έλληνες τους εκτιμάει πολύ απο παλιά. Η πλειοψηφία των προσφύγων στην Ελλάδα είναι Τουρκμένιοι, νομαδική τούρκικη φυλή που ήταν στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας, αλλά μετά την παρέμβαση του Πούτιν εκτοπίστηκε, γιατί αυτούς χρησιμοποιούσε η Τουρκία ως μισθοφόρους της Ισις. Οι Τουρκμένιοι μοιάζουν με τους Ρομά, καμία σχέση ούτε καν στην όψη με τους γνήσιους Σύριους. Ήρθαν καθαρά για εποικισμό γιατί εκδιώχθηκαν απο τον Ασάντ, ψάχνοντας μια καινούργια πατρίδα και εξυπηρετώντας τους αδελφούς τους, τους Τούρκους. Στραβοί είμαστε και δεν το βλέπουμε ότι είναι μογγολικής καταγωγής αυτοί που κατέκλυσαν την Ελλάδα. Οι δε γυναίκες τους είναι μόνο εργοστάσια παιδιών. Δεν έχουν παιδεία ούτε θα αποκτήσουν, βάρβαροι και τίποτα αλλο.

  2. Μακάρι να είχαμε κι εμείς τέτοιο πρωθυπουργό! Δυστυχώς έχουμε φτάσει στο σημείο όταν κάποιος μιλάει αληθινά και λογικά, να θεωρείται ακραίος, φασίστας κλπ. Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

  3. ….buhahahahahah + oli ksexasane oti oi uggroi einai mongoloi tu attilaaaaa….ahahahahahaha, e re jidhes, e re mullariaaaaaaa

  4. Αρχοντας !
    αλλά που είπε για σωνιστές;;
    μίλησε για παγκόσμιες δυνάμεις

  5. Είμαστε όλοι Ούγγροι.Τι ευτυχία να έχουν οι Ούγγροι αυτόν τον πατριώτη ηγέτη, τι δυστυχία να έχουν οι Έλληνες για δοτό Πρωθυπουργό αυτό το ανδρείκελο, αυτόν τον προδότη αυτό τον υπάλληλο της Μέρκελ και του Σόρος.Οι Ούγγροι έχουν έναν πραγματικό πατριώτη που δεν φοβάται να πεί την αλήθεια, οι Έλληνες πολίτες έχουν στο τιμόνι της χώρας έναν καρπαζοεισπράκτορα που λέει συνεχώς ψέματα.Ή ευτυχία του να είσαι Ούγγρος, η δυστυχία του να είσαι Έλληνας.Ό Τσίπρας και ο Καμμένος ξεπέρασαν τον προδότη Σαμαρά και έχουν υποχρεώσει τους Έλληνες να ζούν με χειρότερα αποβράσματα από τους Αλβανούς κατσαπλιάδες που μπήκαν στην χώρα μας τις αρχές του 1990.Ή Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει αλήτες, προδότες και ρουφιάνοι Έλληνες πολιτικοί του κλεπτοκρατικού τόξου.Ζήτω η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων.

  6. ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ , ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΗΓΕΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ . ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ . Η Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ . ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΥΧΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ .ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΗΣΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΣΥΝΗΔΗΣΕΙΣ .

  7. Τι ειρωνεία. Αυτά που θα έπρεπε να λέει και να υποστηρίζει ο πρωθυπουργός της Ελλάδος, ο πρωθυπουργός της χώρας στην οποία γεννήθηκε η ελευθερία και η δημοκρατία, τα λέει ένας “βάρβαρος”, ένας “κουτόφραγκος”. Μήπως θα τον πουν κι αυτόν φασίστα και ναζιστή;
    Θαύμασα τον αληθινό και καθαρό λόγο του Ούγγρου πρωθυπουργού, και ως Έλληνας ντρέπομαι που όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας μου είναι βαθιά ανθελληνικό και αντιευρωπαϊκό. Και για την ύπαρξη αυτού του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, τεράστιο μερίδιο ευθύνης φέρει ο Ελληνικός λαός.
    Είθε η Μεγαλόχαρη, η μάνα μας, η Παναγιά, να μας φωτίσει να αλλάξουμε ζωή και να έρθουμε στα συγκαλά μας σαν έθνος.

  8. Απίστευτος ηγέτης ! Με την πλύση εγκεφάλου που γίνεται από τα ΜΜΕ φαίνεται σαν ψέμα ν’ ακούς αυτή τη φωνή της λογικής και της αλήθειας.
    Όσο υπάρχουν τέτοιοι ηγέτες θα υπάρχει ελπίδα για την Ευρώπη και τους Ευρωπαίους πολίτες.

  9. Δε μπορουσαμε και εμεις να χουμε ενα τετοιο πρωθυπουργο

Comments are closed.