Έξω φρενών ο Γιώργος Παπαδάκης on air! «Μου την έχει δώσει στο κεφάλι»

Κοινοποίηση:
papadakisekpobi

Έξαλλος για άλλη μια φορά και με το δίκιο του ήτανε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο δημοσιογράφος του Ant1 παρουσιάζοντας την επικαιρότητα της ημέρας συνδέθηκε απευθείας με την Κομοτηνή και το ρεπόρτερ της εκπομπής του προκειμένου να μας ενημερώσει για το 8χρονο κοριτσάκι που παρά λίγο να πέσει θύμα βιασμού και μάλιστα στο ασανσέρ του σπιτιού καθώς επέστρεφε από το σχολείο του.
Ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» φανερά νευριασμένος από τα όσα άκουγε στον αέρα της εκπομπής του είπε: «Θέλω να μου πεις γι αυτό το καθίκι από την Κομοτηνή που πήγε να βιάσει ένα κοριτσάκι 8 χρονών μέσα στο ασανσέρ. Μου την έχει δώσει στο κεφάλι τώρα τελευταία γιατί έχω παιδιά και ένα εγγόνι . Πες μου τώρα τι να πεις για αυτόν; Όταν διαβάζεις μια τέτοια είδηση ότι ήθελε να εκτονώσει τις ανώμαλες ορέξεις του σε ένα 8 χρονών κοριτσάκι.»
Και οι συνεργάτες του όμως αντέδρασαν με το ίδιο τρόπο. Ο Ντίνος Σιομόπουλος και η Μπάγια Αντωνοπούλου δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν τα όσα άκουγαν για το ανώμαλο βιαστή όπως τον χαρακτήρισαν με επιείκεια.
Δείτε τα όσα είπαν:


toratora.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: