Έπαθαν ΣΟΚ οι διοικούντες της ΑΕΚ με αυτό που αντίκρισαν στη θύρα των φανατικών! Αυτό είναι το πανό των ΟΡΓΙΣΜΕΝΩΝ οπαδών κατά της ΠΑΕ και…του Μάκη Ψωμιάδη!! (φωτο)

Κοινοποίηση:
psomiadhs_702_355

“Βράζουν” οι οπαδοί της “‘Ένωσης” – Δείτε το πανό που ύψωσαν! Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ φρόντισαν με ένα πανό να… εκφράσουν την αντίθεσή τους στην κίνηση της ΠΑΕ να στείλει στεφάνι στην κηδεία του Μάκη Ψωμιάδη.

Η κίνηση της ΠΑΕ ΑΕΚ να στείλει λουλούδια στην κηδεία του πρώην ισχυρού άνδρα της ομάδα, Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος κατηγορούταν για υπεξαίρεση χρημάτων από το σύλλογο, προκάλεσε αρκετή κουβέντα.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ένωσης πήραν θέση με πανό στο ματς με την Ξάνθη, δείχνοντας την αντίθεσή τους στην κίνηση αυτή. «Η ΠΑΕ συγχωρεί, ο λαός της ΑΕΚ ποτέ», έγραφε χαρακτηριστικά το μήνυμα που σηκώθηκε στο κομμάτι των οργανωμένων.

pano-aek-2

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Καθυστερημενε που εαμ ελλας, οι οπαδοι της ΑΕΚ δε τρωνε σανο “θυρα 7” … Ο ψωμιαδης υπεξερεσε 80 εκατομυρια απο τα ταμεια της ομαδας (μαζι με τις νομιμες προσαυξησεις) και αυτο ειναι αποδεδειγμενο με τελεσιδικη δικαστικη αποφαση, δεν ειναι ρεπορταζ του “γαυρου” που διαβαζεις, αντε ψοφα τωρα και μη σχολιαζεις τα της ΑΕΚ

    1. Καθυστερημενε της 21, οι οπαδοι της ΑΕΚ τρωγανε σανο “θυρα 21″ … Ο ψωμιαδης υπεξερεσε 80 εκατομυρια απο τα ταμεια της ομαδας (μαζι με τις νομιμες προσαυξησεις) και αυτο ειναι αποδεδειγμενο με τελεσιδικη δικαστικη αποφαση της ανεξάρτητης δικαιοσύνης του λαλιώτη και του κοντού, δεν ειναι ρεπορταζ του “R21” που διαβαζεις, αντε ψοφα τωρα και μη σχολιαζεις τα της ΑΕΚ χατζηχρηστόσκυλο του σύριζα

  2. εδώ τα συριζοπρόβατα της αεκ συγχώρησαν το κοντό που τους χρέωσε 100 μεταγραφές και 130 εκ σε 4 χρόνια και τραβάνε ακόμα κόλλημα με τον Μάκαρο!!!!

Comments are closed.