Έπαιζαν χιονοπόλεμο και τον ΕΣΦΑΞΕ για μια χιονόμπαλα! Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο!

Κοινοποίηση:
JOURNALIST_630_355

Τον μαχαίρωσε επειδή η χιονόμπαλα έπεσε στη βιτρίνα του καταστήματός του. Τι ακριβώς συνέβη το βράδυ της 17ης Φεβρουαρίου; Ο δημοσιογράφος Nuh Köklü, το βράδυ εκείνο με την κοπέλα και τους φίλους του από πορεία όταν άρχισαν να παίζουν χιονοπόλεμο στη γειτονιά Yeldeğirmeni. Μια από τις χιονόμπαλες έγινε ο λόγος που έχασε τη ζωή του, όταν η χιονόμπαλα χτύπησε το παράθυρο του γεμάτου μπαχαρικά και βότανα καταστήματος του Serkan A. Ο ιδιοκτήτης βγήκε τότε έξω και άρχισε να τους μιλά αγενέστατα, όπως σημείωσε ο φίλος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου Tamer Doğan.

Όσοι ήταν στο σημείο προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν αλλά εκείνος μπήκε ξανά στο μαγαζί και επέστρεψε με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Όταν του πήραν το ρόπαλο, επέστρεψε και πάλι στο κατάστημά του, πήρε ένα μαχαίρι και άρχισε να τους επιτίθεται. «Στρίμωξε τον φίλο μας Emrah. Τότε ο Nuh πήγε να τον βοηθήσει. Προσπάθησε να τον πιάσει από τη μέση και τότε έπεσε.Ενώ βρισκόταν στο έδαφος με την πλάτη, τον μαχαίρωσε δυνατά και ακούσαμε τον Nuh να ουρλιάζει», σημείωσε ο Doğan.

Ο άτυχος άντρας κατάφερε να σταθεί στα πόδια του αλλά κατέρρευσε μετά από 15 βήματα, ενώ ο δράστης συνέχιζε να απειλεί τους φίλους του κρατώντας το ματωμένο μαχαίρι. Εν αναμονή εξελίξεων για τι πρόκειται να συμβεί στον σφαγέα του δημοσιογράφου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: