Έχουν «σκάσει» οι νεοταξίτες με τον Ντόναλντ Τραμπ – Γιούνκερ: «Θα ενθαρρύνω το Οχάιο να αποσχιστεί από τις ΗΠΑ»

Κοινοποίηση:
giounker

Ότι θα ενθαρρύνει το Οχάιο ή το Τέξας να αποσχιστούν από τις ΗΠΑ, εάν ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συνεχίσει να επιδεικνύει δημοσίως την ικανοποίησή του για το Brexit, υποσχέθηκε σήμερα από τη Βαλέτα της Μάλτας, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σύμφωνα με δημοσίευμα του AFP.

Ενώπιον των συμμετεχόντων στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), ο Γιούνκερ μίλησε χλευαστικά για τις χώρες που χαίρονται για το Brexit, με πρώτες τις ΗΠΑ.

Σε αυτήν την χώρα «ο πρόσφατα εκλεγμένος πρόεδρος διατυπώνει την ικανοποίησή του βλέποντας τη Βρετανία να εξέρχεται» από την Ευρωπαϊκή Ένωση, επισήμανε ο πρόεδρος της Κομισιόν στη σύνοδο που ξεκίνησε χθες στη Μάλτα, η οποία ασκεί την εκ περιτροπής προεδρία της ΕΕ.

«Εάν συνεχίσει έτσι, θα ενθαρρύνω το Οχάιο και το Τέξας να αποσχιστούν από τις ΗΠΑ» συμπλήρωσε, σύμφωνα με τη μετάφραση των δηλώσεών του, τις οποίες έκανε στη γερμανική γλώσσα.

«Το Brexit δεν είναι το τέλος όλων, όμως εμείς πρέπει από αυτό να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο, που θα είναι ισχυρότερο και καλύτερο» είπε επιπλέον ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, αυτήν την φορά μιλώντας στη γαλλική γλώσσα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ….ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  2. «Παλιά μου τέχνη … κόσκινο» , όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας …
    Ξέρετε εσείς από «τέτοια» , μπεκρούλιακα … Μόνο για να υποδαυλίζετε και να καταστρέφετε είσαστε, παλιο-ρουφιανίτσες του κερατά … Διαλύσατε (αποσχίσατε) την Γιουγκοσλαβία και ενθαρρύνατε τον λαό της σε αιματηρούς εμφυλίους … Βάλατε το χεράκι σας σε Μέση Ανατολή, Αίγυπτο, Λιβύη κλπ, ενσπείρατε στους λαούς το μικρόβιο των εμφυλίων συρράξεων και καταστρέψατε κράτη και κράτη … Κανένα καλό για την ανθρωπότητα, έχετε να επιδείξετε, ρε διεστραμμένοι αρχι-φασίστες ή θα εξακολουθήσετε στο όνομα της «δημοκρατίας» σας και του «πολιτισμού» σας να διχάζετε και να δολοφονείτε ;;;
    ΄Αντε στο διάολο ΧΑΜΟΥΡΕΣ ε ΧΑΜΟΥΡΕΣ …

  3. μήπως να ανάψουμε και ένα κεράκι για της ΗΠΑ μέρες που είναι; Δε πάει στο διάολο ΗΠΑ και ΕΕ λέω εγώ;

  4. 2 ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΕΚΡΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ……ΟΥΙΣΚΙ,,,,,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ……

  5. Είδες που καταλήγει κάνεις από το πολύ πιωμα?να λέει συνέχεια μαμακειες……αυτή είναι η ευρωπαϊκή ένωση ρουχλες……

Comments are closed.