Αβραμόπουλος: Εθνικισμός, ξενοφοβία και λαϊκισμός απειλούν την Ευρώπη

Κοινοποίηση:
avramopoulos_946464047

Μήνυμα από Σαράγεβο

«Χρειάζεται να επιβραδύνουμε τις ροές και να προσφέρουμε ένα καλύτερο καταφύγιο σε όλους, ιδίως κάτω από αυτές τις καιρικές συνθήκες» τόνισε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου των υπουργών Εσωτερικών της Ε.Ε. και των Δυτικών Βαλκανίων

Η επιστροφή του εθνικισμού και η άνοδος της ξενοφοβίας και του λαϊκισμού στην Ευρώπη είναι μία σημαντική απειλή για όλες τις χώρες, επισήμανε από το Σεράγεβο ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

«Κάτι τέτοιο θέτει σε αμφισβήτηση το κοινό μας ευρωπαϊκό όραμα όσο και την ιδέα μιας Ευρώπης χωρίς αποκλεισμούς» τόνισε, σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον προεδρεύοντα του Συμβουλίου και υπουργό Εξωτερικών του Λουξεμβούργου, Ζαν Άσελμπορν, και τον υπουργό Ασφάλειας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Ντράγκαν Μέκτιτς, στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου υπουργών Εσωτερικών Υποθέσεων και Δικαιοσύνης Ε.Ε. – Δυτικών Βαλκανίων.

«Αντί για τέτοιου είδους αντιδράσεις, έχω την πεποίθηση πως θα έπρεπε να χρησιμοποιούμε αυτές τις προκλήσεις – την προσφυγική κρίση, τις μεταναστευτικές ροές και την τρομοκρατική απειλή – ως καταλύτη προς επανεξέταση και ενδυνάμωση των σχέσεων μας» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, πρέπει να εμβαθύνουμε την ενότητα, τη συνεργασία και τον συντονισμό μας.

Για τις προσφυγικές ροές κατά μήκος της διαδρομής των δυτικών Βαλκανίων ο κ. Άβραμόπουλος υπογράμμισε πως «χρειάζεται να επιβραδύνουμε τις ροές και να προσφέρουμε ένα καλύτερο καταφύγιο σε όλους, ιδίως κάτω από αυτές τις καιρικές συνθήκες».

Για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας ανέφερε πως «εγκρίθηκε ολοκληρωμένο σχέδιο ενάντια στην τρομοκρατία μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων ώστε να ανταποκριθούμε με συλλογικό τρόπο σε αυτήν την απειλή».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜOΥΝOΠΑΝΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!! ΑΠΛΑ ΠΗΡΕ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΕΡΟΛΑΤΣΗΣ ΟΤΙ “ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”

  2. ΤΕΝΕΚΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΠΟΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΣ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΠΛΕΜΠΑ; ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

  3. ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΟΥΣΤ ΣΚΥΛΟΜΟΥΡΗ.

  4. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΙΣ ΑΝΟΗΤΕ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ?ΤΡΩΤΕ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΑΠΛΥΤΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΡΕ ΓΥΦΤΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ Η ΑΠΑΡΙΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΕΦΑΛΙ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΕΒΡΑΙΩΝ Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΓΟΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ

  5. Έχει δίκαιο ο κ. Αβρααμόπουλος. Αυτά την απειλούν και όχι οι τζαχαντιστές που αποκεφαλίζουν ανθρώπους.
    Έξάλλου όσο ζούσαμε σε εθνικά κράτη περνούσαμε χάλια.
    Όταν ήρθαν οι λαθρομετανάστες και γίναμε προοδευτικοί η οικονομία άνθησε, η ανεργία μειώθηκε, τα μεροκάματα ανένηκαν λόγω των λαθρομεταναστών ο πολιτισμός ανέβηκε και η εγκληματικότητα, οι βιασμοί και η τρομοκρατία αφανίστηκαν. Αχ, τι ωραία που είμαστε τώρα που μπολιάστηκε ο πολιτισμός μας με αριστοκράτες, μετριοπαθείς και φιλήσυχους Αφροασιάτες Μουσουλμάνους.
    Εμείς δεν είμαστε ξενοφοβικοί. Είμαστε με τους καλούς. Τον Τσίπρα, τον Αβραμόπουλο, το Μίκυ Μάους, τον Κάπταιν Αμέρικα, τον Σούπερμαν κλπ.

  6. δεν κινδυνευουμε δλδ απο τον αχμετ που θα μας κοψει τον λαιμο;

  7. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ,ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ? ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ,ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ,ΤΑΙΣΕ ΤΟΥΣ.ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΑ 20.000 ΤΟΝ ΜΗΝΑ.

  8. ” Αβραμόπουλος: Εθνικισμός, ξενοφοβία και λαϊκισμός απειλούν την Ευρώπη ”

    Ήθελε να πεί … Ο Εθνικισμός, και η άρνηση στην λαθροεισβολή αφρικανών ασιατών και κάθε τριτοκοσμικού υποπροιόντος … απειλή την διεθνιστική μασονική συνωμοσίας μας και τα αφεντικά μας θα μας παλουκώσουν μέσα στις συναγωγές τους …

    ΟΥΣΤ!! Διεθνιστές πιθηκάνθρωποι!!!

  9. “Ο εθνικισμός η ξενοφοβία και ο λαϊκισμός στην Ευρώπη είναι μία σημαντική απειλή για όλες τις χώρες” είπε ο ζεν πρεμιέ του κώλου.
    Δηλαδή το ισλάμ η λαθρομετανάστευση και η ανωμαλία δεν αποτελούν απειλή για την Ευρώπη;
    Τι μας λες ρε καραγκιόζη , “πιόνι της νέας τάξης πραγμάτων” δηλαδή του μασονοεβραϊκού κεφαλαίου .

  10. ο εθνικισμος και η ξενοφοβια απειλουν την Ευρωπη?????????????????????????????? παντως μεχρι στιγμης αυτοι οι “ξενοι” που εννοει εχουν σκοτωσει καμμια 200αρια αθωους πολιτες στο Παρισι μεσα σ’ενα χρονο.

  11. Μάλλον η μ@λ@κι@ που σας δέρνει Μήτσο είναι το πρόβλημα στην Ευρώπη, και όχι αυτά που λες….

  12. Η Ευρώπη κινδυνεύει από τους ξεβρακωμένους προδότες που πλασάρουν την προδοσία τους ως το νέο “πολιτικώς ορθόν”, που είναι τρόφιμοι των ΜΚΟ του Σόρος, που στήνουν τρομοκρατικές επιθέσεις, που αφήνουν τα σύνορα αφύλακτα, που φέρνουν το ΔΝΤ να κάνει πλιάτσικο στην χώρα που τους εμπιστεύθηκε την τύχη τους, που κοροϊδεύουν, που κλέβουν, και υπονομεύουν την χώρα τους.
    ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΤ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΣΟΪΜΠΛΕ, ΤΙΣ ΤΡΟΪΚΕΣ.
    ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ.

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ.

Comments are closed.