Αγγελία-βόμβα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Ζητείται πρόεδρος!

Κοινοποίηση:
pae-paok

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μέσω αγγελίας αναζητά πρόεδρο ο ΠΑΟΚ! 

 

Σε εταιρία (Sports Recruitment International) συνεργαζόμενη με την SportFive με την οποία συνεργάζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπάρχει αγγελία που γίνεται λόγος για αναζήτηση προέδρου και εμπορικού διευθυντή για ποδοσφαιρική ομάδα. Οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι πως αυτή η αγγελία πρόκειται για ελληνική ΠΑΕ και συγκεκριμένα για τον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν κάνει κανένα σχόλιο για την αγγελία, δεν αρνείται πως είναι σε αναζήτηση προέδρου και ο Σαββίδης είναι σε διαδικασία αναζήτησης στελεχών για νέα διοίκηση. Να σημειωθεί πως πριν λίγες εβδομάδες στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ μετά από συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών, του ζητήθηκε να αλλάξει τους πάντες στην διοίκηση. Εκείνος τότε είχε πει πως… “ψάχνω αλλά δεν μπορώ να βρω”. Ο Σαββίδης για την προεδρία έχει κάνει κρούση στον Αγγελο Αναστασιάδη αλλά εκείνος του ξεκαθάρισε πως “εγώ δουλεύω μόνο ως προπονητής”.

Η αγγελία είναι αυτή

 

 

contra.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ Π…!
    ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2014…

    Ε.Π.Ο.=ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟΥ.

  2. Ο Ιβάν πρέπει να κατεβεί στις πολιτικές εκλογές με δικό του κόμμα…
    Μόνο έτσι θα σφίξουν οι κώλοι της αμερικανοκίνητης σαμαρο βενιζελο αριστεράς, που βάζει πάντα προσκόματα σε κάθε κίνηση του Ιβάν και του ΠΑΟΚ…
    Χαλαρά έχει από τώρα 1.000.000 ψηφοφόρους υποστηρικτές!!!!

    ΠΑΟΚ λέμε!!!!!!!!!

Comments are closed.