ΑΙΣΧΟΣ! Αυτά θα συμβούν μόλις χτιστεί το τζαμί στο Βοτανικό…

Κοινοποίηση:
tzamii

Ένα εκατομμύριο ευρώ θα δώσει η ελληνική κυβέρνηση ώστε να φτιαχτεί τέμενος στο Βοτανικό.
Είναι μια κίνηση που έχει προκαλέσει την οργή πολλών Ελλήνων καθώς οι Ισλαμιστές σφάζουν κυριολεκτικά ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και λεηλατούν ότι βρεθεί στο διάβα τους.
Αλήθεια, πόσοι από εσάς γνωρίζετε τι θα συμβεί μόλις υλοποιηθεί αυτό το σχέδιο;
1. Αναγνώριση της μουσουλμανικής μειονότητας στην περιφέρεια
2. Νόμιμοι θα γίνουν όλοι οι λαθρομετανάστες από την Πολιτεία
3. Οι Μουσουλμάνοι θα έχουν δικαιώματα στην περιοχή γύρω από το τζαμί καθώς βάσει του κορανίου η περιοχή γύρω από τον χώρο λατρείας, τους ανήκει
4. Θα έχουν άσυλο εντός του τζαμιού σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο
5. Άρα υπάρχει η πιθανότητα να γίνει καταφύγιο τρομοκρατών
6. Κάθε γειτονιά που έχει Μουσουλμάνους θα υποχρεωθεί να χτίσει τζαμιά καθώς θα αποτελέσει δεδικασμένο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΑΡΓΙΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΑΠΛΥΤΩΝ?ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΠΑΛΙΟΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΛΙΟΚΑΘΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΠΑΛΙΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ?ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΑΛΙΟΜΟΓΓΟΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΝΙΞΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ? ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ

  2. Δεν προκειται να χτιστει τεμενος. Στις 6 οκτωμβρη εγινε το δικαστηριο κατα του τεμενους στο συμβουλιο της επικρατειας και η αποφαση θα βγει μετα απο 6 μηνες. Δηλαδη γυρω στον μαρτη, απριλη και βλεπουμε. Υπαρχει κοσμος που το κυνηγαει το θεμα.

  3. Αυτοί σφάζουν, αυτοί πυροβολούν στους δρόμους, αυτοί πυροβολούν στις καφετέριες,αυτοί πυροβολούν στα θέατρα, αυτοί σκοτώνουν στο όνομα του αλάχ και θα τους φτιάξουμε και τζαμί; υπάρχουν πολλοί λαθρομεταστες με την ιδεολογία του τζιχατζιστή στην χώρα μας! Τι θέλει η κυβέρνηση να γίνουμε παρίση;

  4. Είναι αδιανόητα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας. Δυστυχώς κανένας δεν μιλάει. Ίσως γιατί όλοι είναι κουρασμένοι και απογοητευμένη από το χάος που υπάρχει γύρω.
    Εσείς που έχετε βήμα δώστε μεγαλύτερη έμφαση και δείξτε ένα τρόπο με τον οποίο ο κόσμος θα μπορούσε να πει την άποψη του και να ακουστεί η φωνή του. Δεν νομίζω ότι έχουν αντιληφθεί τι θα συμβεί στη χώρα με όλους αυτούς τους μετανάστες.
    Ο διασφαλισμένος μετανάστης/πρόσφυγας θα εγείρει απαιτήσεις είς βάρος κυρίως των παιδιών μας. Έχω τέσσερα παιδιά και η προοπτική αυτή με τρομάζει. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξουμε τζαμιά και αντί να υψώνετε το όνομα του Θεού από τα μεγάφωνα, να ακούω να υψώνουν τον αλλάχ. Αν θέλουν να λατρεύουν τον αλλάχ ας πάνε να πολεμήσουν για τις πατρίδες τους όπως οι δικοί μας πρόγονοι πολέμησαν για την Ελλάδα.Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να εκτεθούμε όλοι μας στο δικό τους σκοτάδι και τη βαρβαρότητα. Παρακαλώ φωνάξτε περισσότερο μια και είστε από τους πολύ λίγους που αναφέρονται σε αυτό το θέμα με τις πραγματικές τους διαστάσεις.Φωνάξτε περισσότερο να ξεσηκωθεί ο κόσμος για αυτό το θέμα και να αποτραπεί η δημιουργία τζαμιού με ότι αυτό συνεπάγεται στην Αθήνα. Μπορούν και σε μια αίθουσα να λατρεύουν ότι θέλουν. Ίσως θα έπρεπε να γίνουν πιο γνωστά αυτά που γίνονται στη Σουηδία, Αγγλία, Γερμανία κλπ.να καταλάβουμε όλοι τι μας περιμένει.
    Σας ευχαριστώ

Comments are closed.