Δηλώσεις του υπεύθυνου της Nike για το εθνόσημο – μαιμου της Εθνικής Ποδοσφαίρου που … βιάζει την Ελληνική σημαία!
Ο Martin Lotti, Global Design Director της Nike Football παρουσιάζοντας τις αθλητικές εμφανίσεις της εθνικής ποδοσφαίρου μίλησε για την …ελληνική σημαία που προβάλλεται μέσα από τις νέες εμφανίσεις και που τονώνει τον πατριωτισμό των ποδοσφαιριστών!!!
Προσέξτε τις δηλώσεις του και με ποιο τρόπο επιβάλλουν στην Ελλάδα μια σημαία που καταργεί τον σταυρό, επιβάλλοντας ένα σχήμα που παραπέμπει σε δυο κοντάρια (το ένα σπασμένο) ενωμένα!!! Σχήμα που μοιάζει περισσότερο στη φινλανδική σημαία, όπως σημειώνει ο indobserver.blogspot.gr
Ιδού τι δήλωσε ο Martin Lotti:
«Εκτός από το να παρέχουμε κορυφαία πλεονεκτήματα σε ό,τι αφορά στις επιδόσεις, στόχος μας είναι να προσεγγίζουμε την κάθε χώρα ξεχωριστά. Έτσι, επιδιώξαμε να δώσουμε στην Ελλάδα μια νέα, ελκυστική και μοντέρνα εμφάνιση που θα προβάλλει τον βαθύ πατριωτισμό των παικτών μέσα από τα χρώματα της εθνικής σημαίας τους» .
Δεν θεωρούμε ότι γίνεται τυχαίο κάτι τέτοιο. “Προσεγγίζουμε κάθε χώρα ξεχωριστά για να τονώσουμε τον πατριωτισμό που προβάλλεται μέσα από τα χρώματα της εθνικής σημαίας τους”, λέει ο εκπρόσωπος της διεθνιστικής εταιρείας! Ποιας σημαίας ρε;; Αυτή δεν είναι ελληνική σημαία!!!
Το παιχνίδι προφανώς είναι και πάλι στημμένο. Με μπροστάρη τον Global Design Director της Nike και με ποσοσφαιριστές και λαό κοιμώμενους αλλάζουν την ελληνική σημαία μέσα από το εθνόσημο της εθνικής ποδοσφαίρου!
Με αυτό τον τρόπο καταργούν τον σταυρό και τον αντικαθιστούν με δύο κοντάρια που παραπέμπουν περισσότερο στη σημαία της Φινλανδίας!
Έτσι εξηγείται για ποιο λόγο στην ΕΠΟ έχουν στηλώσει τα πόδια και δηλώνουν: “δεν αλλάζουμε το εθνόσημο”. Έχουν πάρει γραμμή λοιπόν. Έτσι;
Δείτε το γνήσιο εθνόσημο, δείτε και την ελληνική σημαία που προβάλλεται την οποία καταργούν και αντ’ αυτής προβάλλουν το εθνόσημο-μαϊμού!
Ακόμη και το παλαιότερο εθνόσημο του επικοντιστή-παγκόσμιου πρωταθλητή Φιλιππίδη, όπου φαινόταν ο σταυρός, το αντικατέστησαν!
Δείτε:
Θα πω μόνο αλήθεια.
Ένας άνθρωπος μέσα από την ΕΠΟ όταν το 2013 είδε πως πρέπει να είναι το σωστό σήμα για την εθνική ομάδα άλλα και ενοχλήθηκε από παρατήρηση ενός πολίτη που έγινε τηλεφωνικώς, ο συγκεκριμένος άνθρωπος οργάνωσε κλίκα μέσα από την ΕΠΟ με αποτέλεσμα να παρεμποδίσει την απόσυρση αυτού του σήματος που δεν είναι καλύτερο για την εθνική ομάδα. Ο άνθρωπος αυτός κινεί τα νήματα στην ΕΠΟ μαζί με μια κλίκα ανθρώπων. Όσοι μπαίνουν στο διαδίκτυο και αποκρυπτογραφούν τις λέξεις καταλαβαίνουν για ποιον άνθρωπο μιλώ και για ποιους μιλάω.
Εξαιτίας αυτού του ανθρώπου που παρεμπόδισε να γίνει η απόσυρση του απαίσιου σήματος που έχει η εθνική ομάδα με το κανονικό σήμα που υπάρχει από το 2013 που αποικονίζει την ελληνική σημαία, η ΕΠΟ έπαθε μεγάλη ηθική ζημιά και έχασε την ευκαιρία να αυξήσει τα έσοδά της από την αλλαγή του σήματος που σημαίνει πωλήσεις προϊόντων της εθνικής ομάδας, η εθνική ομάδα να μην είναι σεβαστή στο ελληνικό κοινό και το χειρότερο από όλα να βγει η Nike και να προσβάλλει τους Έλληνες με τον χειρότερο τρόπο!
Η αλήθεια πονάει και ας μην αρέσει σε κανέναν…
Διάβασα την καταγγελία αυτή και διαπιστώνω ότι:
Όλοι μας ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για να πάνε στην άκρη, στην κάσα Σαμαράς-Βενιζέλος και όλοι του συνδικάτου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Όλοι μας ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για να μην μας προσβάλει η Nike, η κάθε εταιρειούλα της ΝΤΠ και να μας λένε διάφορα κουφά χωρίς να ξέρουν ποια είναι η ελληνική σημαία και περί πατριωτισμού.
Όλοι μας ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για να ξηλωθεί πολύ σύντομα αυτό το σήμα που δεν είναι η ελληνική σημαία και να μπει το κανονικό σωστό εθνόσημο με την ελληνική σημαία με τον σταυρό με τις 9 οριζόντιες γραμμές και να υπάρχει το ΕΛΛΑΣ.
ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΥΤΗ, O TΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΔΙΑΚΑΙΩΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ. ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΑΥΤΟ.
O ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΞΑΝΑ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ!
ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ…
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Η ΕΠΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΗΜΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.
Το θέμα αυτό είναι σούπερ. Είναι από τα καλύτερα θέματα που διαβάζω στο μακελειό που ξύνει πληγές… και πονά πολύ την ΕΠΟ και Nike, όλους τους υπερασπιστές του ψεύτικου σήματος της εθνικής ομάδας.
Συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να αλλάξει αυτό το σήμα που δεν έχει καμία σχέση με ελληνική σημαία. Να μπει το σήμα που είναι η ελληνική σημαία που έχει τον σταυρό με τις οριζόντιες γραμμές που υπάρχει στο ιντερνέτ.
Άντε να ξηλωθούν Nike και ΕΠΟ να τελειώνουμε.
Επίσης είδα και κάποιους ότι τους αρέσει το παλιό σήμα που φόραγαν ο Σαραβάκος, ο Αναστόπυλος, ο Δεληκάρης, ο Δομάζος, ο Αντωνιάδης, ο Σιδέρης και τόσοι άλλοι καταξιωμένοι Έλληνες ποδοσφαιριστές. Τους πληροφορώ ότι και αυτό το σήμα είναι απαράδεκτο, δεν ήταν ότι καλύτερο για την εθνική ομάδα και ούτε ήταν η ελληνική σημαία, χωρίς καμία σχεδιαστική αισθητική και είναι σχεδιασμένο από ερασιτέχνη καλλιτέχνη που δεν είχε ιδέα πως είναι η ελληνική σημαία και είναι ζήτημα αν είναι και ελληνικής καταγωγής αυτός που σχεδίασε αυτό το σήμα.
Αυτή η καταγγελία είναι φοβερή εναντίον της Nike. Είναι απαράδεκτη η Nike να διατηρεί εσκεμμένα αυτό το απαίσιο σήμα που δεν είναι η ελληνική σημαία. Το αυθεντικό και το σωστό εθνόσημο με την ελληνική σημαία βρίσκεται στο indobserver.blogspot.gr που είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο διαδίκτυο. Μπράβο στο μακελειό για αυτή την φοβερή καταγγελία που ανέδειξε.
ΦΟΒΕΡΟ ΘΕΜΑ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ!
Πρέπει να αλλαχτεί αυτό το σήμα γιατί μου θυμίζει κάτι ατζαμήδες που δεν ξέρουν να σχεδιάζουν και δεν γνωρίζουν πως είναι η ελληνική σημαία.
Να αλλαχτούν η εταιρεία και το σήμα που είναι απαράδεκτο, να ξηλωθεί όλη η ΕΠΟ. Ποτέ δεν είχαμε ελληνική σημαία με κάθετες γραμμές που κοιτάζουν τον κατήφορο.
Καλά θα κάνει η Nike να αποσύρει αυτό το σήμα που είναι από τα χειρότερα που υπάρχουν για την εθνική ομάδα. Ακόμα και το παλιό που λένε μερικοί δεν είναι και το καλύτερο αλλά δεν παύει να έχει κάθετες γραμμές και να κοιτούν τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών όπως δικαίως είπε ο Τέρενς Κουίκ που δικαιώνεται ξανά.
Το καλύτερο σήμα που κάνει για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου είναι αυτό που έχει οριζόντιες γραμμές με τον σταυρό και έχει το ΕΛΛΑΣ που είναι η ελληνική σημαία. Αυτό το σήμα είναι το καλύτερο και ευτυχώς που υπάρχει στο διαδίκτυο.
Μπράβο Στέφανε που έβαλες αυτό το θέμα για μάθουν κάποιοι τι συμβαίνει.
Και εγώ επιθυμώ την αλλαγή του σήματος της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου διότι δεν είναι ελληνική σημαία, δεν είναι σωστό σχεδιαστικά, άλλα ούτε το παλαιότερο σήμα που φορούσαν ο Σαραβάκος, ο Αναστόπουλος, ο Σιδέρης και τόσοι άλλοι παλιοί Έλληνες ποδοσφαιριστές δεν ήταν ελληνική σημαία αλλά ήταν μια ερασιτεχνική σχεδίαση μιας παλιά εποχής.
Το καλύτερο σήμα είναι αυτό που υπάρχει εδώ και πολύ καιρό στο διαδίκτυο από τις 4 Νοεμβρίου 2013 που είναι η ελληνική σημαία που έχει μια σχεδιαστική τελειότητα που υπάρχει σε συγκεκριμένο μπλογκ.
Δείτε την μικρή φωτογραφία που είναι μια μπλε φανέλα που έχει το σωστό σήμα που είναι η ελληνική σημαία.
ΦΟΒΕΡΟ ΘΕΜΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΦΑΝΕ! ΕΓΡΑΨΕ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!
ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΙΣ ΦΑΝΈΛΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
Αυτο που παει να κανει η Nike δεν ειναι πρωτη φορα αλλα υπειρχε χρονια πριν και απο αλλες εταιριες ενδυσεως. Makelarisa οταν γραφεις ενα αθρο πρωτα κανε ερευνα διοτι το εθνοσημο που εικινιζεται στην τελευταια εικονα οχι μονο ομοιοαζει με της Φινλανδίας αλλα της εθνικης φιλανδιας και εθνικης σουηδιας, ακομα η σημαια της Φινλανδίας εχει ενα σαν σταυρο και ειναι οριζοτίος και οχι καθετος.Μια καλη προταση ειναι να τοποθετιθει για σημα το εθνοσημο με μια παραλαγη.
Δεν γνωρίζω αν θέλουν να μειώσουν εσκεμένα τη χώρα μας.
Αυτό που βλέπω είναι ένα πολύ άσχημο τετράγωνο εθνόσημο το οποίο δεν μπορεί να συγκριθεί τόσο σε ομορφιά όσο και ντιζάιν με το παλιό.
Eιναι η θεωρια του βατραχου. Μας ζεματανε σιγα-σιγα για να μην πηδηξουμε αποτομα εξω απο την ‘κατσαρολα’.
Ο σταυρος παραποιηθηκε με δυσαναλογες αναλογιες. Επισης ο προσανατολισμος της σημαιας ειναι παραπλανητικος. Παραδειγμα, η Γαλλικη σημαια μοιαζει με την Ολλανδικη αν στραφει κατα 90 μοιρες.
Στην επομενη εκδοση μαλλον θα αφαιρεθει ο σταυρος, χωρις να το αντιληφθουμε ή αντιδρασουμε, οπως ο βατραχος στην κατσαρολα
Για τυφλους μας περνατε?Μια χαρα υπαρχει ο σταυρος!!Ο υπεροχος ισοσκελης σταυρος στην υπεροχη σημαια μας!!
το συγκεκειμενο εθνοσημο υπαρχει εδω και 30 χρονια!! απο οταν επαιζε ο σαραβακος και ο αναστοπουλος στην εθνικη!!
(google εικονες)
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΚΟΥΙΚ.. ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
O σταυρός υπάρχει, απλώς δεν είναι τόσο μεγάλος όσο πριν! Δε βλέπω πουθενά να καταργήθηκε! Βλέπω την λέξη “ΕΛΛΑΣ” , μετά τον σταυρό και μετά τις ρίγες, δλδ όπως είναι η Ελληνική σημαία! Aπλώς είναι στο κέντρο αντι αριστερά, όπως ήταν πριν και με μικρότερο μέγεθος! Στις άλλες χώρες το εμβλημα έχει μεγαλύτερο μέγεθος; Αν όχι, νομίζω ότι δε βρίσκω λόγο να αντιδρούμε!
ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ;;
ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ‘ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ’….
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ.
ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ…