Ο 19χρονος δράστης συνελήφθη και ομολόγησε – Με δάκρυα στα μάτια η γυναίκα, περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα έζησε…
Ένας 19χρονος Αλβανός, που διαμένει στην Πάλαιρο, προέκυψε από τις αστυνομικές έρευνες πως είναι το άτομο που αποπειράθηκε να βιάσει χθες (30-04-2014) μία 23χρονη γυναίκα.
Σύμφωνα με το agrinionews.gr, μετά την καταγγελία του συμβάντος, υπήρξε μεγάλη και άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας και ειδικά της Ασφάλειας Αγρινίου, του Τμήματος Βόνιτσας, και της ΟΠΚΕ της Α.Δ. Ακαρνανίας.
Υπήρξαν προσαγωγές και εν τέλει η σύλληψη του 19χρονου λίγο μετά τη 01.00 τα ξημερώματα. Ο νεαρός Αλβανός φέρεται να ομολόγησε την πράξη του και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες.
ΒΡΩΜΟΑΛΒΑΝΟΙ
Γ…. ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΕΛΟ ΣΤ’ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΜΠ…….!!!
ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΑΧΑ Ν…..
Μα τι έκανε ο «άνθρωπος»;Αφού έχουμε «ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑ» και στην «ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑ» το κάθε καρυδιάς σκουπίδι,έχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κάνει ότι θέλει!Εάν μάλιστα το θύμα είναι Έλληνας,το δικαίωμα μετατρέπεται σε υποχρέωση!!!
Άλλωστε μην ξεχνάτε και το υπέροχο επιχείρημα:»Δεν φταίει αυτός,έτσι κάνουν στην χώρα τους,έτσι έμαθε»…
Πιστεύω πως η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ» δικαιοσύνη,θα του επιβάλλει «σκληρή» ποινή(θα του πει «κακό παιδί,μην το ξανακάνεις» και θα αφεθεί ελεύθερος)!
Υ.Γ. Ευτυχώς που δεν ψήφισαν τον νέο αντιρατσιστικό νόμο,γιατί θα φυλάκιζαν την κοπέλα για ρατσιστική συμπεριφορά…
ΠΑΛΙ ΑΛΒΑΝΟΣ??? 😀
Σχεδόν σε κάθε έγκλημα και ένας κατσαπλιάς..Άμεση απέλαση όλων των εγκληματιών κατσαπλιάδων,φασιστών του UCK από την ελλάδα.
Να ξεβρωμίσει ο τόπος από την τηγανοκέφαλη φάρα
Ο ψηφοφορος του Συριζα δεν φταιει πουθενα. Η κοπελα φταιει που τολμησε να περασει απο τον δρομο του.
Οι αλβανοί είναι τόσο χρήσιμοι όσο οι κατσαρίδες. Η άμεση εξόντωση τους θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την Ανθρωπότητα…